Виев Фулл Версион: Решити Проблем
Жао двоструко порука.
Ја хитно потребна помоћ. Након надоградње сам ову грешку на мој форуму:
Упозорење: арраи_мерге () [фунцтион.арраи-стопи]: # 1 аргумент није низ у [пут] / глобал.пхп (400): евал () д цоде он лине 1153 "
Мој цео форум је потпуно збркане. Из неког разлога то само дешава ако нот логгед ин Дакле, за госте. Ако је пријављен, све је у реду.
ЕДИТ: ОК схватио сам да након што сам онемогућио "Пуна Филе Цацхе за госте (БЕТА!)" Користите све је у реду. Дакле, мора постојати нешто није у реду тамо. (И сам ЦХМОД 777-Р вбет_гуестцацхе)
kamilkurczak
23-06-10, 12:56
здраво,
можете да налепите УРЛ до вашег форума? Волео бих да га провере.
Су се обратили сам Пуна датотека кеш за госте искључен. У супротном, мој форум је потпуно сломљен. Имам превише чланова и гостију на мрежи чак има ово за 5 минута другарица. Извините.
ЦреативКс - Поверед би вБуллетин (хттп://цреативк.нет/форумс/)
ЕДИТ: Д .... жао, управо сам видела да сте запослени. Јави ми кад можете да га проверите, и ја ћу поново омогућити кеш гост.
kamilkurczak
23-06-10, 13:25
Не бисте га још, Ми ћемо покушати да га реши без коришћења вашег форума.
У реду, добро да чују. Чекајући решење!
kamilkurczak
23-06-10, 14:39
ОК, жао за овај проблем, ово је још увек бета функционалност.
Такође, молимо Вас први покушај само да уклоните одговарајућу датотеку кеш (наћи ћете је у / вбет_гуестцацхе / ср / директоријум - треба да га препозна по имену -. Само не уклоните све датотеке укључене можда постоји ББ управо генерисали су страна из неког разлога и вБЕТ кешираних га и сада је приказано кеширани резултат.
Након тога само укључите ову функционалност.
Ако се поново деси после кеш клиринг - пошаљите нам детаље приступ (приступ за администратора КП и ФТП), а ми ћемо га решити.
одговарајуће кеш датотеке
Жао али оно што је име овог фајла би требало уклонити?
kamilkurczak
24-06-10, 09:38
обрисати све датотеке у овом фолдеру. Ако то не ради, пошаљите ми ПМ са детаљима приступ на форум (е) ФТП-а
kamilkurczak
24-06-10, 13:48
Ок, хвала.
Сада ћемо покушати да пронађемо ову грешку
и још увек је потребан приступ вашем админцп (ПМ молим вас)
Ово ће се односити на датотеке кеш.
kamilkurczak
24-06-10, 13:57
да, ми сада:)
kamilkurczak
24-06-10, 16:11
Ја пријављени у админцп и ја окренуо ову опцију.
После тога сам био на ваш главни форуму сајта и преведен сајта и ја и не видим проблем.
Сада је ова опција искључена поново.
1.плеасе укључите ову опцију,
2.финд сајт са овим питањем,
3.цопи овај УРЛ,
4.турн искључили ову опцију и налепи овде УРЛ са питањем
:)
ехххххх ********** ово питање само намеће, ако сте гост на форуму. Се то не догоди, ако сте пријављени Тако га укључите. Одјавите се као Админ. И идите на УРЛ адресу као гост.
ЕДИТ: И као гост, идите у било који нит или постављате, што ћете видети, форум је потпуно сломљен. Не почетну страницу. На почетној страници има само грешка право на врху.
kamilkurczak
24-06-10, 16:29
Био сам као гост наравно, али све је било нормално (као што је сајт са овом опцијом искључена)
Плесе налепите УРЛ сајт са овим питањем
Ја га само укључен. И отишао у моју почетну страницу ЦреативКс - Поверед би вБуллетин (хттп://цреативк.нет/форумс/)
У почетку је у реду. Идите у било коју нит једном, то је у реду. Вратите се на почетну страницу .... прасак ... Грешка на врху. Идите у нит сад **********.. сломљена. Је и даље укључен сада.
Извини, али ја не могу да задрже ову укључена. Ја сам на форуму скоро 400 гостију, а сада прегледа поломљене форуму. Ја сам га искључивања. Молим вас тестирати га када можете.
kamilkurczak
24-06-10, 17:03
ок ок, само искључите ову опцију:)
kamilkurczak
24-06-10, 18:28
у реду. Решени:)
Нашли смо сукоб са ЦТ Рођендан Пост у глобал_старт кука.
Ово је у конфликту код:
global $globaltemplates;
$globaltemplates = array_merge($globaltemplates, array('postbit_ct_birthday_box'));
То није вБЕТ питање, али смо га реши.
Ми не знамо шта тачно изазива ову грешку, јер вБет да не користите ову променљиву ($ глобалне глобалтемплатес;). може грешка ПХП или вбуллетин
Сада све ради без проблема. Користите Пуна кеш датотеке за госте је укључим!
Ако сте икада урадите ажурира овај ЦТ Рођендан додатак: лол: што треба да урадите ове операције:
1. Иди на админцп -> Плугинс и Производи -> Плугин Манагер
2. Пронађи ЦТ Рођендан Пост
3. Кликните на ЦТ рођендан - Адд то глобалтемплатес
Сада можете да измените опције овог кодекса. Дакле:
4.. Пронађи пољу Налог за извршавање,
5. само измене од 5 до 6
6.. кликните Саве дугме
Хвала вам пуно за велики сервис! Ви рок Биг Тиме! Гонна цхецк ит оут нов!
Срећом Проверио сам да ли је све и даље ради у реду када се пријављујете као гост. И није! Цео мој форум је потпуно забрљао опет! Чак и моју почетну страницу. Инвалиди опет гост кеш. И то је у реду!
Молим вас момци, стварно се надам да да сортирате ово.
Хвала!
Молимо Вас да будете конкретни. Дајте тачну УРЛ адресу на страну која не ради исправно са гостујућим цацхе-а и каже шта није у реду тамо.
Када гост кеш је на, свака страница је сломљен. Дакле, јавите ми кад желе да изгледају, а ја могу да омогуће гост кеширање, и можете да видите.
kamilkurczak
28-06-10, 10:59
Им сорри Бик али не могу да нађем то питање на свом форуму.
Био сам на вашем сајту и укључим на овој гост кеш опцију.
Ја релоадед неколико сајтова као гост, али не могу наћи ово питање.
све је нормално (као када је ова опција искључена)
Па ја га само омогућен, и отишао на моје форумхомепаге на ИЕ, а то је потпуно забрљао!
Сам искључен поново.
Нешто друго. Пошто сте променили извршење наредбе о да други мод, 2 од мојих других модова престао да ради. Један од њих је аутоматски добродошао нит о регистрацији, а други је аутоматски добродошли посетилац поруку о регистрацији. Молим Вас гледа у ово.
Хвала.
kamilkurczak
28-06-10, 11:27
Ок ја ћу пробати на ИЕ. Ја могу да укључим ту опцију тако да ћу покушати да пронађе ово питање
У реду. Такође сам изменио мој претходни пост. Молимо погледајте који такође.
Хвала
kamilkurczak
28-06-10, 15:55
о питању на почетној страници: Ја трагам и даље не могу да га нађу Ехх.
о ова два језичка. Како могу да репродукују ово питање на вашем форуму? Када сам може да га нађе?
Не знам шта си урадио, али изгледа да се сада ради. Питање у вези форума био сломљен је то. У реду изгледа сада.
Не знам како може да репродукује проблем са 2 додатака. Се ствара нову тему у форуму Добродошли када нови члан региструје. Поздрављајући њега. Други ствара посетилаца поруку добродошлице њега. У свом профилу странице.
kamilkurczak
28-06-10, 16:41
довољно да се уклоне стари кеш:)
о томе 2 додатака. Молимо онемогућите вБЕТ и поново покушајте да пронађете ово питање.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):