СДА

Виев Фулл Версион: Već uradio Заставе у једној слици сајта

raymond
16-05-10, 08:55
Иако је величина слике за заставе су мале, било би боље ако можете да спроведе методом слике мапа тако да се учитава један једини слику уместо 40 слика.

Овде је водич о томе како да то урадите.

Како да креирате више линкова на једну слику са ликом сајта | Онектрапикел - ПРОМОЦИЈА Веб Третира без проблема

Можда можете га направити у једну линију, две линије, 3 линије, 4 линије за корисника да изабере.

vBET
16-05-10, 17:11
Ово је већ предложен и да је у току разматрање. Ми ћемо проверити како се може комбиновати са могућношћу да искључите неки језици у сваком тренутку.

tegar
18-05-10, 03:13
Потребна ми је помоћ ЦорелДРАВ Толон

vBET
18-05-10, 17:47
Имајте на уму да ми не подржавамо помоћ за екстерне алате као што је ЦорелДРАВ. Ово је форум за вБЕТ подршку.

vBET
16-06-10, 19:46
Урадио:) имплементиран помоћу ЦСС инат. Ће бити укључене у 4.2.3

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations