СДА

Виев Фулл Версион: Решити Превођење у МСИЕ 8 'штаповима'

tavenger5
26-04-10, 17:29
Да се репродукује:

Учитавање страна у МСИЕ 8
Кликните на заставу
Кликните на другом заставом
Страна преусмерења на последњу преведен језик

Само чишћење колачића ће вам омогућити да учитавање страница на другом језику. Ја користим 3.3.2 вБЕТ

vBET
26-04-10, 23:16
Да ли се то деси за госте, кориснике, штанд?
Да ли се то дешава на неке одређене странице (нит, члан, главни ...) или у било ком месту?

Не могу да га репродукује. Да ли можете да репродукује га на један од ових форума:
СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) - Поверед би вБуллетин (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/)
једноставно-НЛП.пл Дармове форум о НЛП-а - форум о НЛП-а (хттп://ввв.форум.симпле-нлп.пл/)

Уколико нисте у могућности да га репроцуде на оне форуме молимо Вас да пошаљете тачан упутства у складу са вашим форуму:
1. Старт УРЛ
2. које заставу клик
3. које заставу кликните за промену

tavenger5
27-04-10, 14:28
ХРМ, ја не могу да га понове на форумима. Мора да постоји нешто што је омета кукију који је постављен од стране вБЕТ на мом форуму. То је некада изгледа кликнете на неки од језика у ИЕ-у, без обзира шта си страна, он се лепи и не мења се у мање избришете колачић.

vBET
27-04-10, 21:05
ХРМ, ја не могу да га понове на форумима. Мора да постоји нешто што је омета кукију који је постављен од стране вБЕТ на мом форуму. То је некада изгледа кликнете на неки од језика у ИЕ-у, без обзира шта си страна, он се лепи и не мења се у мање избришете колачић.

Молимо Вас да пошаљете тачан репродукују упутства за ваш форум:
1. Старт УРЛ
2. које заставу клик
3. које заставу кликните за промену

vBET
08-05-10, 10:31
Још једном - молим вас покажите ми како да га репродукује на форуму:)

tavenger5
08-05-10, 14:41
То је био фиксни. Кода у мом шаблон застава није била тачна.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1