СДА

Виев Фулл Версион: Решити различитих

badawidollah
28-03-10, 10:55
Поштовани Господине,

нусантараку. цом / форум / индек.пхп језик? = ид

нусантараку. цом / форум / индек.пхп Лангуаге = ср?

нусантараку. цом / форум / индек.пхп језика = МС?

Ја сам помоћу Индонежански
тако да ако кликнем нусантараку. цом / форум / индек.пхп језик? = Ид ће преусмерити на нусантараку. цом / форум /

проблем је
мој оглашивач нема, ако нема / индек.пхп?

шта да радим

хвала

vBET
28-03-10, 21:53
Да ли сте сигурни да вБЕТ чини овај преусмеравање? Молимо онемогућите вБЕТ неко време, коментар вБЕТ хтаццесс правила и ставите у вашем претраживачу адресу:. Нусантараку.орг / форум / индек.пхп

Ако се преусмеравање и даље се дешава то није вБЕТ грешка. Да ли је то зауставља, молимо Вас да правила откоментирајте вБЕТ и укључите вБЕТ поново - у овом случају АМ мене и приступ детаље администратора КП и ФТП ћу га испитати и решити на месту.

badawidollah
29-03-10, 03:30
РевритеЕнгине Он

РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / форум / индек.пхп [Л, КСА]
РевритеРуле вбентерприсетранслатор_сео.пхп вбет_ланг = $ 1? & преусмерени = / форум / $ 2 [Л, КСА]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_УРИ} (админцп / | модцп / | вбсео_ситемап / | црон)!
РевритеРуле ^ ((архива /)?(.* \\ пхп (/.*)?))$ вбентерприсетранслатор_сео.пхп. [Л, КСА]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-ф!
РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-Д!
РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ} ^! (Админцп | модцп | цлиентсцрипт | цпстилес | слике) /
РевритеРуле $ вбентерприсетранслатор_сео.пхп [Л, КСА]

РевритеБасе / форум /

РевритеЦонд% {ХТТП_ХОСТ} ^ ввв \\. Нусантараку \\. Цом
РевритеРуле (.*) хттп://ввв.нусантараку.орг/форум/ $ 1 [Л, Р = 301]

РевритеРуле ^ ((урллист | ситемап_) .* \\ (КСМЛ |.. Ткт) (\\ ГЗ))? $ Вбсео_ситемап / вбсео_гетситемап.пхп мапа = $ 1 [Л]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_УРИ} (админцп / | модцп / | црон | вбсео_ситемап)!
РевритеРуле ^ ((архива /)?(.* \\ пхп (/.*)?))$ вбсео.пхп. [Л, КСА]

РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-ф!
РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ}-Д!
РевритеЦонд% {РЕКУЕСТ_ФИЛЕНАМЕ} /! (Админцп | модцп | цлиентсцрипт | цпстилес | слике) /
РевритеРуле ^(.+)$ вбсео.пхп [Л, КСА]

после откоментирате све вбет правила
мој форуму цант отворен

badawidollah
29-03-10, 03:34
Да ли сте сигурни да вБЕТ чини овај преусмеравање? Молимо онемогућите вБЕТ неко време, коментар вБЕТ хтаццесс правила и ставите у вашем претраживачу адресу:. Нусантараку.орг / форум / индек.пхп

Ако се преусмеравање и даље се дешава то није вБЕТ грешка. Да ли је то зауставља, молимо Вас да правила откоментирајте вБЕТ и укључите вБЕТ поново - у овом случају АМ мене и приступ детаље администратора КП и ФТП ћу га испитати и решити на месту.

детаљи послао

badawidollah
29-03-10, 13:46
решен

његов јер вБуллетин

сила на форум корен мора да постави на "не"

вБуллетин тим да ми помогне

vBET
29-03-10, 15:27
Велики:) Издање затворена.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1