Виев Фулл Версион: Решити Лоше преусмеравање
Здраво Мајкл, у Гоогле алаткама за вебмастере Имам неке лоше преусмерења појавити под пузање, није пронађен картицу, 14.000 од њих.
Ево пример.
хттп://ввв.екампле.цом/форумс/бг/ф46/тхреад-титле-24662/?хл=хи
Заглавље за проверу каже да 301 преусмерава на;
хттп://ввв.екампле.цом/форумс/хи/вбентерприсетранслатор_сео.пхп
Не знам како се Гоогле је проналажење овим страницама, али ја сам више забринути због чега су 301 преусмерен на вбентерприсетранслатор_сео.пхп
Да ли имате хтаццесс предлог како бих могао да их преусмерити на одговарајућу преведене странице.
Хвала.
Како ја видим ти је користећи старе преводилац мод. Зато Гоогле памти оне везе са ХЛ =. Овде ћете наћи одговарајуће преусмеравање правила:
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/троублесхоотинг/6-фак.хтмл # пост13
Већ сам помоћу којих се врши преусмеравање, имајте на уму ове УРЛ-ове имају и директоријум / ср / и хл = ср? У УРЛ-у тако да су комбинација оба УРЛ-модс.
Ово питање није затворено, ВТФ.
Опустите се:) Молимо вас дајте ми цео хтаццесс фајл.
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
SetOutputFilter DEFLATE
RewriteEngine On
#RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} ^msnbot [NC]
#RewriteRule .* - [F,L]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{QUERY_STRING} (hl=|language=)(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)
RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/forums/%2/$1? [L,R=301]
RewriteRule ^((urllist|sitemap).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?)?)$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
Ставите хл = правило ПРЕ вБЕТ правила. То ће решити проблем:)
Некако сам ствара 1.000 с од дупле странице са садржајем.
сајт: ввв.цомпутер-јуице.цом/ инурл: хл = Т - Гоогле претрага?
Ја сам 301 преусмеравање ових на почетну страницу.
Како је Гоогле проналажење ових нежељених УРЛ?
Да ли је то због старе мод?
Да - стари је био стварање везе са хл = вБЕТ никада није био доношење такве везе. А имали сте у погрешном месту вашем правило које мора да преусмери што су старе везе. Сада када сте га исправи Гоогле ће остати са одговарајућу везу само. Клетве може потрајати неко време за Гоогле.
У праву, али, Гоогле је проналажење страница са хл = т? У њима, Т на сопствену никада није било писмо.
Како могу да 301 преусмерите све конце упит са "хл = т?" Мом форуму корен молим вас?
Стави ово правило пре осталих:
RewriteCond %{QUERY_STRING} hl=(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)
RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/forums/ [L,R=301]
Молим вас тестирати га!
Не желим да преусмерите све те УРЛ-ове, желим да преусмерите САМО упит жице са хл = т? Мом корен.
Не донт ванна редирет старе УРЛ-мод на роот, ја сам срећан преусмерава их на нове УРЛ адресе мод директоријум.
ЈА донт мислите да сте разумевању проблема.
Извини за конфузију. Очигледно је моја кривица - Недостаје ми овај детаљ. Молимо Вас да користите ово правило пре осталих правила (Тест се):
RewriteCond %{QUERY_STRING} hl=t
RewriteRule ^(.*)$ http://%{HTTP_HOST}/forums/ [L,R=301]
Овај ће се преусмерити све захтеве са хл = т на вашем форуму корен. Ако желите преусмерити на корен целог услуга, а затим уклоните / форума из правило:)
Још једном жао доводе у заблуду;)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):