Виев Фулл Версион: Решити поддиректоријуму са другом скрипту
Hola,
Tengo un problema con las páginas traducidas y los enlaces internos que no usan el script vbulletin.
Ej:
www.vbulletinscript/en/vbulletinscript/ ********-->>>> ok
www.vbulletinscript/en/otherscript/ ********-->>>> еррор404 Оно што могу да кажем да поддиректоријуме не треба примењивати језик? Хвала.
Овде имате дискусију о овоме:
Недуго - то није подржан сада - ако је УРЛ унутар форума УРЛ адресе онда се може превести, али смо прихватили као опцију захтев да се одреди који УРЛ адресе не треба подржати.
Тренутно можда ће бити довољно да подесите 301 преусмјерења у хтаццесс..
Такође, молимо Вас да нам прави УРЛ ћемо га проверити.
Здраво, ја сам послао прави УРЛ приватних порука. Хвала.
Ок ја то видим. Тако да - ако, као што сте написали те делове су потпуно ван контроле вБуллетин, онда се не може превести у овом тренутку. Дакле, као што сам раније написао - за сада можете да направите измене у хтаццесс.. У наредна верзија ће бити подржан од стране вБЕТ:)
. хтаццесс за пробајте ово (стави га пред другим вБЕТ правила):
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/ofertas-trabajo/(.*)?$ http://%{HTTP_HOST}/ofertas-trabajo/$2 [L,R=301]
Молим вас тестирати га! Није проверити.
ради опет савршено, хвала.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):