krisp
17-12-09, 01:17
Неко вече сам се догодило да се пробуди се нешто после 4 ујутру, где је на форуму изненада је пао за 20 минута као што су:
Грешка у бази података у СМФ:
мискли_реал_цоннецт () [<а хреф='фунцтион.мискли-реал-цоннецт'> фунцтион.мискли реалном повезивање </ а>]: (08004/1040): Превише везе
/ Вар / ввв / хоме / ... / публиц_хтмл / инцлудес / цласс_цоре.пхп он лине 1138
МиСКЛ Еррор:
Грешка број:
Захтев Датум: Уторак, 15. децембар 2009 @ 04:28:00 ПМ
Грешка Датум: Уторак, 15. децембар 2009 @ 04:28:00 ПМ
Сценарио: хттп://.../
Реферрер:
ИП адреса:
Корисничко име:
Версион_наме: вБ_Датабасе_МиСКЛи
МиСКЛ верзија:
-->
Сада, нисам искусио ово, а ја сам питао, ако је случајност, да је ово око ВБ кеш ажурирања у Сцхедулед Таскс.
Проверио сам јутрос и све је било у реду, тако да није поновити данас.
Сервер је изгледало да не треба нагласити, јер сам имао још један форум о истом серверу без вбет, који је ради фино за време застоја од мојих вбет форуму.
Гледајући серверлог, има ли изгледа да се неки бот активност, али не много активности корисника. Ботови изгледа да се ОК 200 - али обични корисници добили дберрор. Такође, чудно записа у серверу логфиле изгледа да се не сортирају хронолошки ...
Мало пуззеле ... Можда можете да ми кажете да ли је укључено / цласс_цоре.пхп он лине 1138 је укључен у ажурирању кеш? Или можда неки од вас идеју како да решите ово?
Грешка у бази података у СМФ:
мискли_реал_цоннецт () [<а хреф='фунцтион.мискли-реал-цоннецт'> фунцтион.мискли реалном повезивање </ а>]: (08004/1040): Превише везе
/ Вар / ввв / хоме / ... / публиц_хтмл / инцлудес / цласс_цоре.пхп он лине 1138
МиСКЛ Еррор:
Грешка број:
Захтев Датум: Уторак, 15. децембар 2009 @ 04:28:00 ПМ
Грешка Датум: Уторак, 15. децембар 2009 @ 04:28:00 ПМ
Сценарио: хттп://.../
Реферрер:
ИП адреса:
Корисничко име:
Версион_наме: вБ_Датабасе_МиСКЛи
МиСКЛ верзија:
-->
Сада, нисам искусио ово, а ја сам питао, ако је случајност, да је ово око ВБ кеш ажурирања у Сцхедулед Таскс.
Проверио сам јутрос и све је било у реду, тако да није поновити данас.
Сервер је изгледало да не треба нагласити, јер сам имао још један форум о истом серверу без вбет, који је ради фино за време застоја од мојих вбет форуму.
Гледајући серверлог, има ли изгледа да се неки бот активност, али не много активности корисника. Ботови изгледа да се ОК 200 - али обични корисници добили дберрор. Такође, чудно записа у серверу логфиле изгледа да се не сортирају хронолошки ...
Мало пуззеле ... Можда можете да ми кажете да ли је укључено / цласс_цоре.пхп он лине 1138 је укључен у ажурирању кеш? Или можда неки од вас идеју како да решите ово?