СДА

Виев Фулл Версион: Решити вБЕТ Делете - пузати грешка 100.000

alptraum
18-07-11, 11:14
Пробао сам пре годину дана за кратко време вБЕТ3. Моја адреса Веб је: МУХАКЕМЕ.НЕТ форуму (хттп://ввв.мухакеме.нет). Од годину дана сам се "грешкама пописивања" из Гоогле-а. Мој мухакеме.нет је грешкама пописивања у више од сто хиљада страница, јер вБЕТ производ УРЛ-а. Имам лоше стране са Гоогле-а и казне сада. Такође сам написао на Гоогле подршку и они су рекли, због хиљада "Цравл грешка" у више од 100 страна се ово могло десити.

Брише производа из мог ФТП-ја. Понекад гледам "Ко је онлине" и видим да је Гоогле претраживање мој стари преведене странице.

vBET
18-07-11, 11:56
Здраво, видим ваша лиценца је истекла па сам Претпостављам да сам користио стару верзију вБЕТ. Имајте на уму да вБЕТ3.к је заправо 0 (нула) отворени грешака:)

Дакле, ако желите да користите вБЕТ без проблема увек је најбољи начин да користе најновију верзију које су исправљене старе грешке:) Можете да обновите вашу лиценцу и добили најновију верзију. Имајте на уму да обнови кошта само 30 долара. Можете обновити у довнлоад секцији.

Такође, имајте на уму за будуцност - ми вам пружамо бесплатну подршку. Дакле, најбоља идеја је да се напише када имате било које питање, уместо да своје поступке који су вас други питањима.

О актуелним питање - Гоогле претраживање старе странице. Молим вас само додајте одговарајуће правило које ће се преусмерити такве захтеве на форуму главну страну. Гоогле ће престати потрази након неког времена (ћете му рећи да се премештају тим страницама).

Молимо Вас да нас примери да се ниси постојеће везе - ми ћемо вам писати одговарајуће правило:)

vBET
27-07-11, 18:02
Без одговора - сматра подршку не тражи. Молимо вас да овде, у случају да и даље потребна подршка у овом случају.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1