СДА

Виев Фулл Версион: Решити Повремене проблеме са УРЛ-конверзија

simit patel
25-11-09, 18:06
Поздрав,

Користио сам вбет од 2.Кс гране, и да је унапређење на путу. Ја само надоградити на 3.2.2.

Сада, када сам кликните на заставама, примећујем промене УРЛ-и. Међутим, понекад се страница учита како треба, али понекад, ја једноставно добити бели Страница на којој пише "Паге нот фоунд". мој сајт је информедтрадес.цом. вБуллетин сам инсталирати.

Видео сам неке људе извештавање слична искуства, али ја нисам видео никога говори о томе јављају само неке од времена, нити видим да људи који су само имали проблема након овог недавног надоградње. Жао ако је ово већ бавила и ја сам то пропустио.

све идеје о томе како да реши проблем?

хвала
СИМИТ

vBET
25-11-09, 20:44
Хи. Мислим да сам нашао шаблон. На вашем форуму веза које имају посебне знакови су тврдили да није пронађен. Не знам зашто још увек.

Ми нисмо у могућности да га репродукује на нашим серверима (као што можете видети овде је добро ради) тако да вас молимо АМ ми приступ детаље администратора КП и ФТП.

jorgejgm
26-11-09, 00:03
Поздрав,

Користио сам вбет од 2.Кс гране, и да је унапређење на путу. Ја само надоградити на 3.2.2.

Сада, када сам кликните на заставама, примећујем промене УРЛ-и. Међутим, понекад се страница учита како треба, али понекад, ја једноставно добити бели Страница на којој пише "Паге нот фоунд". мој сајт је информедтрадес.цом. вБуллетин сам инсталирати.

Видео сам неке људе извештавање слична искуства, али ја нисам видео никога говори о томе јављају само неке од времена, нити видим да људи који су само имали проблема након овог недавног надоградње. Жао ако је ово већ бавила и ја сам то пропустио.

све идеје о томе како да реши проблем?

хвала
СИМИТ
Здраво, Такође сам се догодило једном, али ако поново учитате страницу поново и то добро. Истину да је ретко, поздраве.

vBET
26-11-09, 04:55
Истина је да није битно за колико је то ретко - то не треба да се деси на све и ми ћемо се потрудити да то ради све време:)

simit patel
26-11-09, 16:18
ја вратила на вбет 312, који ради без проблема. Дакле, питање је у вези са неким разлика између 312 и 322. Такође, када сам вратила на 312, прва ствар коју сам урадио је производ замени. проблем и даље упоран. онда, када сам отпремио фајлове од 312, за које се чинило да реши проблем. Дакле, можда проблем се односи на датотеку измене између 312 и 322.

Такође, вреди напоменути јесте да сам вбблогс инсталиран. то није утицало на све, УРЛ-у блоговима нису се пише на страним карактера. ни у 322, ни у 312.

Заиста бих желео да искористим предности нових функција у 322. да ли постоји у сваком случају могу да учиним да се у светлу ситуације?

хвала
СИМИТ

Додато: и наравно ја сам најновију верзију вБуллетин инсталиран.

vBET
26-11-09, 16:23
Није најбоља идеја да се реинсталира када је подршка је на табли ...

Такође, сазнам да је ово проблем са вБуллетин конфигурације. Обрасце који имате за навој неће дозволити страним знакова:

'VBSEO_URL_THREAD' => '(\d+)-([a-z\._\-ŠŽšžźŔÁÂĂÄĹÇČÉĘËĚÍÎĎŃŇÓÔŐÖŘŮÚŰÜÝŕáâăäĺçčéęëěíîďńňóôőöřůúűüý˙µA-Z\d-]+)\.html',

требало би да буде нешто овако:

'VBSEO_URL_THREAD' => '([^/]+)/(\d+)-([^/]+)\.html',

Али, немојте га мењати ручно. Таква образац је у многим местима у вБуллетин конфигурацији. Молим вас АМ ми приступ детаље вашег вБуллетин КП и ја ћу сазнати која конфигурација параметар је одговоран за ово.

vBET
26-11-09, 16:38
Разлог је погрешан вБуллетин конфигурације.

Сет опција "Замени који нису на енглеском Ликови у УРЛ-ове?" да "Нека који нису на енглеском Ликови у УРЛ адресама".

Ово мистериозно нестају из наше интеграције упутство. Жао проблеме:) само скуп параметара и то ће бити у реду:)

jorgejgm
26-11-09, 17:28
Разлог је погрешан вБуллетин конфигурације.

Сет опција "Замени који нису на енглеском Ликови у УРЛ-ове?" да "Нека који нису на енглеском Ликови у УРЛ адресама".

Ово мистериозно нестају из наше интеграције упутство. Жао проблеме:) само скуп параметара и то ће бити у реду:)

За шпански постоји проблем са словима ОВО ПИСМА Н, О, И, итд итд (ПРЕВОЂЕЊЕ преместити на Н, О, ја.Када је активиран "замењују не-енглеског карактера" замењује се вБСЕО слово Н, или сам у УРЛ-у. Да СЕО ово је веома добра. Са "Нека не-енглеске карактере УРЛ" карактери су замењени би ~. Нешто што у великој мери утиче на СЕО. Зашто ће вБЕТ будуће измене бити "решен" или технички немогуће. Хвала.

vBET
26-11-09, 20:12
Када је активиран "замењују не-енглеског карактера" замењује се вБСЕО слово Н, или сам у УРЛ-у. Да СЕО ово је веома добра. Са "Нека не-енглеске карактере УРЛ" карактери су замењени би ~. Нешто што у великој мери утиче на СЕО. Зашто ће вБЕТ будуће измене бити "решен" или технички немогуће. Хвала.

То се ради вБуллетин - вБЕТ не дала такву замену. Морате да на одговарајући начин конфигуришете вБуллетин. Можете имати могућност да не Еспагнол карактера АНС и конфигурисати ручно у ФОРУМ_ДИР / инцлуес / цонфиг_вбсео.пхп параметар $ вбсео_цустом_цхар_реплацемент. Захваљујући коме ћете моћи да радите са преведеним УРЛ и задржите постојеће у УРЛ матерњег језика као оне где.

Погледајте овде:

http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/1274-pierwsze-na-swiecie-forum-o-nlp-wspierajace-wielojezyczna-spolecznosc.html

Ово је УРЛ адреса где пољски слова (као што је саећ) је променио захваљујући $ вбсео_цустом_цхар_реплацемент и још држи све друге није енглески слова. То је исти линк за јапански:

http://www.forum.simple-nlp.pl/ja/informacje/1274-nlp多言語のサポートのための世界初のフォーラム!.html

Такође, ово је добар пример зашто треба да није енглески / Еспагнол карактера - неки језици имају Ноли није енглески / Еспагнол карактера.

Ово је пример како можете да подесите вредност $ вбсео_цустом_цхар_реплацемент (за пољски слова):

$vbseo_custom_char_replacement = array(
'ˇ' => 'A',
'¦' => 'S',
'¬' => 'Z',
'±' => 'a',
'¶' => 's',
'Ľ' => 'z',
'ą' => 'a',
'ę' => 'e',
'ć' => 'c',
'ż' => 'z',
'ś' => 's',
'ź' => 'z',
'ó' => 'o',
'ł' => 'l',
'ń' => 'n',
'Ą' => 'A',
'Ę' => 'E',
'Ć' => 'C',
'Ż' => 'Z',
'Ś' => 'S',
'Ź' => 'Z',
'Ó' => 'O',
'Ł' => 'L',
'Ń' => 'N'
);

Дакле, као што видите - ви можете остати бог СЕО начин за ваше постојеће везе и отворена за преведене линкове у 52 језика:)

Надам се да ће помоћи у случају било ког другог питања само питајте - ми смо ту да вам помогнемо:)

jorgejgm
26-11-09, 21:27
Хвала вам пуно опет, ради савршено. Хвала.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations