СДА

Виев Фулл Версион: Решити Овај форум је погрешна

bjornstrom
19-01-11, 14:28
Сам купио сам задње издање вБЕТ и имају неколико проблема. Али, администратори су користили веома строгим условима постављања тако да једноставно није начин да се порука решавање проблема нит.

1. Нисам дозвољено да користе УРЛ: С у мом тема јер сам донт имати 15 постова. Како могу да поставим линк на мој сајт за решавање проблема и како да напишем поруку хтаццесс садржај.

2. Не могу послати пм да се вБЕТ тиму пошто ја немам 10 постова на форуму.

Ја могу да видим шта сте покушали да урадите (смањила количина безвредне), али то није стварно ради - потребно је да поруке е-маил адресу или линк ка подршку алат ако не желиш да користе форум:)

kamilkurczak
20-01-11, 10:10
Поздрав,
Ок ја ћу покушати да реши ваш проблем у нит.

kamilkurczak
21-01-11, 09:49
здраво,

на. 1. ово је спам филтер
на. 2. Немамо ово ограничење, али ћу да проверим.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1