Cybershaolin
21-11-09, 04:50
Да ли постоји начин да се омогући нам за сортирање заставе на начин на који желимо да се појаве у админЦП, мислим као опција?
Мислим да је то могуће. Где би требало да буде укључен - за сва места у којима се приказују заставе (падајући мени, заставе, формулар за регистрацију)?
Cybershaolin
21-11-09, 20:37
Иеп, свуда ће бити супер. :)
Cybershaolin
26-01-10, 17:23
Где је ова опција у 3.3.1? Ово је било постављено у новембру тако да сам претпоставио да је требало да буду укључени као што си рекао.
Хи. Не, није укључена још. Извините - Направили смо 3.3.0 издање брже да је планирана и 3.3.1 је била само грешка фиксирање пуштање на слободу.
Док не укључују заставе сортирање у званични можете користити ово решење:
1. Отвори / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ланг.пхп
2. Пронађи:
$vbet_SupportedTranslations = array ('af'=>'Afrikaans','sq'=>'Albanian','ar'=>'Arabic', 'be'=>'Belarusian','bg'=>'Bulgarian','ca'=>'Catalan','zh-CN'=>'Chinese','hr'=>'Croatian','cs'=>'Czech','da'=>'Danish','nl'=>'Dutch','en'=>'English','et'=>'Estonian','tl'=>'Filipino','fi'=>'Finnish','fr'=>'French','gl'=>'Galician','de'=>'German','el'=>'Greek','iw'=>'Hebrew','hi'=>'Hindi','hu'=>'Hungarian','is'=>'Icelandic','id'=>'Indonesian','ga'=>'Irish','it'=>'Italian','ja'=>'Japanese','ko'=>'Korean','lv'=>'Latvian','lt'=>'Lithuanian','mk'=>'Macedonian','ms'=>'Malay','mt'=>'Maltese','no'=>'Norwegian', 'fa' => 'Persian', 'pl'=>'Polish','pt'=>'Portuguese','ro'=>'Romanian','ru'=>'Russian','sr'=>'Serbian','sk'=>'Slovak','sl'=>'Slovenian','es'=>'Spanish','sw'=>'Swahili','sv'=>'Swedish','zh-TW'=>'Taiwanese','th'=>'Thai','tr'=>'Turkish','uk'=>'Ukrainian','vi'=>'Vietnamese','cy'=>'Welsh','yi'=>'Yiddish');
3. Промена редоследа парова.
Још једном Жао ми је што није било обухваћено још:)
Cybershaolin
28-01-10, 01:56
Ох, видим. У реду онда. У сваком случају, хвала за привремено решење.
Питам се о проблема са перформансама - сортирање сваки пут је не ефикасан. Када имамо промену да само промените га у код. Ја разумем да није лепо да за промену кода, али је много боље за перформансе и чини се да није много корисници заиста треба да сортира своје заставе од Админ ЦП.
Да променим статус поново у "Имајући у виду". Ако неко други такође мора да га конфигурисати молим вас дајте овде свој глас. Ако је заиста потребно ми ћемо га подржати. Ако то није потребно за више корисника, ми ћемо остати на брзо поправити решење. Ли је у реду за вас Циберсхаолин?
Нема одговора ни други гласови - тако да у овом тренутку тај захтев се сматра одбијеним и подржали само као једноставан код модификације.