Kjo është në fakt në lidhje me stilin e ndryshme që përdoren nga përdorues të ndryshëm, kështu që nëse një stil ruhet në Cache dokumentit vbet plotë për mysafirët (për shembull, stilin e gjelbër), dhe përdorues të tjerë të hapur forum me stil të ndryshme si default (për shembull stil blu), përdoruesi i dytë do të vazhdojë të marrë stilin e parë personi të ruajtura në stilin (stilin e gjelbër, jo stilin e blu)
Nuk është një prej më të njohura në mod vb.org Mobile Device Caktimi Style
autodetect saj nëse përdorues duke përdorur telefonin celular (jo pc) për përdorimin e Mobile stilin e super të lehta të lëkurës /, Jo duke përdorur e albumit
duke punuar nuk e tij pasi që përdorimi i vbet Cache të plotë dokumentit për mysafirët, sepse stil që ruhen në fotografi janë përdorur stilin e paracaktuar, në mënyrë përdorues duke përdorur telefonin celular hapjen e stilit të ruajtura në dosjet shumë, ajo është zakonisht stilin e paracaktuar (për stilin e pc)
se mod punuar përsëri kur i disable vbet Cache të plotë dokumentit për mysafirët, fshini Chace, dhe chmod 755 herë dosjen vbet_guestcache
Unë jam ende duke u përpjekur të cilat mod (ose stil të ndryshëm të përdorur nga përdorues të ndryshëm) të punës, por Chace të plotë të punës shumë, kështu që ndoshta të ruajtur Chace fotografi nga stil shumë, përdoret vetëm nga përdoruesit me stil të njëjtë
në qoftë se ende nuk vështirë për të kuptuar please let me know, unë do të përpiqet të bëjë atë më të qartë