I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 6 e 6

Thread: Stili Device Mobile Style Caktimin, si dhe të ndryshme të përdorura nga përdorues të ndryshëm

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Default Stili Device Mobile Style Caktimin, si dhe të ndryshme të përdorura nga përdorues të ndryshëm

Kjo është në fakt në lidhje me stilin e ndryshme që përdoren nga përdorues të ndryshëm, kështu që nëse një stil ruhet në Cache dokumentit vbet plotë për mysafirët (për shembull, stilin e gjelbër), dhe përdorues të tjerë të hapur forum me stil të ndryshme si default (për shembull stil blu), përdoruesi i dytë do të vazhdojë të marrë stilin e parë personi të ruajtura në stilin (stilin e gjelbër, jo stilin e blu)

Nuk është një prej më të njohura në mod vb.org Mobile Device Caktimi Style

autodetect saj nëse përdorues duke përdorur telefonin celular (jo pc) për përdorimin e Mobile stilin e super të lehta të lëkurës /, Jo duke përdorur e albumit

duke punuar nuk e tij pasi që përdorimi i vbet Cache të plotë dokumentit për mysafirët, sepse stil që ruhen në fotografi janë përdorur stilin e paracaktuar, në mënyrë përdorues duke përdorur telefonin celular hapjen e stilit të ruajtura në dosjet shumë, ajo është zakonisht stilin e paracaktuar (për stilin e pc)

se mod punuar përsëri kur i disable vbet Cache të plotë dokumentit për mysafirët, fshini Chace, dhe chmod 755 herë dosjen vbet_guestcache

Unë jam ende duke u përpjekur të cilat mod (ose stil të ndryshëm të përdorur nga përdorues të ndryshëm) të punës, por Chace të plotë të punës shumë, kështu që ndoshta të ruajtur Chace fotografi nga stil shumë, përdoret vetëm nga përdoruesit me stil të njëjtë

në qoftë se ende nuk vështirë për të kuptuar please let me know, unë do të përpiqet të bëjë atë më të qartë

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutem vini re se në vBET lirimin e kaluar appropriatelly punon me stilin diffetenr aind Cache Vizitor. Cache Guest shton id stilit të paraqesë Ant emër që është se si ne të lejojë vizitorë të ndryshojë stilin edhe kur Cache Vizitor është kthyer më.

Pra, së pari ju lutem shikoni a keni lirimin e kaluar vBET instaluar.

Nëse po, atëherë ju lutemi, sigurohuni që tuaj plugin do të punojë para vBET e përcakton se cilat të Ftuar Cache skedar duhet të përdoret. Kjo është e gjitha çfarë është e nevojshme - mod ndryshimet e stilit id dhe thich ndryshimi duhet të bëhet para vBET kontrollon atë. vBET është përdorur styleid për të përcaktuar Mysafir Cache fotografi në grep global_start

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

hi Michał

- unë kontrolluar në admincp --> Produkt --> ajo është vbet 3.3.6 kështu e tij e fundit

- Këtu është një shembull në vbetchace, është kjo që përmban tashmë stilin id?
    _showthread_php_t_8458210.html
    _showthread_php_t_8808510.html
    _showthread_php_t_8811110.zip
    _showthread_php_t_1989110.zip

- Michał mund të më thoni cilat plugin pikërisht që të krijojë dhe të lexoni dosjen e plotë Chace, unë do të shkruani kodin e kushtëzuar për këtë mod në plugin për të përjashtuar një stil nga përdorimi i dosjen e plotë Chace. Për shembull në qoftë se përdoruesi duke përdorur stilin id nr.1 ai / ajo duke përdorur Chace të plotë, por në qoftë se duke përdorur stilin id nr.2 ai / ajo nuk përdorur Chace plotë

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Guest cache Kodi është përfshirë në dosjen / Përfshin / vbenterprisetranslator_finctions_guestcache.php dhe funksionin e vbet_getGuestCacheFile përcakton File Name cache. Siç mund ta shikoni - id stilit është përdorur në fund të emrit të file dhe ajo është lexuar nga
    Code:
    $vbulletin->userinfo['styleid']
    Të plotë dosjen cache është lexuar nga vBET në grep global_start dhe të shkruar në goditje global_complete ose global_shutdown.

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Ok i bërë tashmë këtë mod punës ose për stilet e tjera që ju dëshironi përjashtojnë vbet, e di në qoftë se njerëzit e tjerë të merrni këtë problem, por nëse po, ju mund të përdorur këtë zgjidhje të shumë

Shko tek admincp -> Shtojca Produkte & -> Menaxher Plugin

Kërko këtë 3 plugins
    vB Enterprise Translator
    Shkruani cache mysafir
    vB Translator Enterprise - Flamujt

të hapur dhe të mbyllë ata përmbajtjen kodin me këtë, nëse me kusht

if (STYLEID! = 10)
    {
    / / Përmbajtjen e kodit
    }

ndryshuar 10 me stilin tuaj id numri që dëshironi për të përjashtuar nga përdorimi vbet dhe jo duke përdorur të plotë chace, për shembull këtë stil : Mobile stilin e super të lehta të lëkurës / se përdorimi i Mobile Device Caktimi Style si i përdorin tani

Nb. Të dini se çfarë është numri i stilit id tuaj, shkoni në phpMyAdmin -> shkoni tek Tabela: Style -> ju mund të shihni numrin në kolonën styleid
    Fundit edituar nga basketmen; 14-09-1013:51.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Unë vetëm unistalled stilin e pajisje të lëvizshme, i humbi rreth ** te ardhura ditë, por unë nuk kam kohë për të luajtur rreth dhe unë nuk do të paguajnë një djalë 10 **** orë për të bërë këtë.

Kjo është arsyeja pse unë blej "mbaruar" produkte, unë nuk dua të jem një kontrollor beta për askënd.

Tuaj duke bërë një punë të mirë në ndarjen dhe I highly appreciate it.

Cheers mate ...

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •