Problemi i njëjtë si zakonisht. Ju duhet të fillojnë të menduarit e lehtë, vetëm të sigurojë kodin e përfunduar për çdo nevojë.
Unë të përpiqet për të redaktuar atë, por ai nuk punon. Shikoni se sa njerzit ne kete teme ka probleme, vetëm të bëjë disa mostra si:
Sitemap pa SEO lidhje
Harta e faqes me SEO Links
Sitemap pa SEO lidhjeve, faqet e shumta
Harta e faqes me Links SEO, faqet e shumta
A do të ju kursejnë shumë kohë.
Si Unë e kuptoj tuaj tutorial i redaktuar PHP këtë mënyrë.:
Code:
vbseo_log_entry("[showthread] forum_id: $forumid, thread_id: $threadrow[threadid], total posts: $totalposts, pages: $totalpages, views: $threadrow[views] $prior");
$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(
//additional code
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
$alanguages = array ('en','fr');
if(!$archived) {
$strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/");
$currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, %p, $archived);
$currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost);
$currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost);
$lastpost =& $threadrow['lastpost'];
$vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages);
foreach($alanguages as $language) {
vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq);
}
}
//end additional code
for($p=1; $p<=$totalpages; $p++)
Por kjo nuk është duke punuar ...
Çfarë probleme i gjeti?
. 1) GJENI "vbseo_log_entry (" [showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow fjalës threadid], total i mesazheve: $ totalposts, faqet: $ totalpages, pikëpamjet: $ threadrow fjalës views] $ para ");"
Ky varg nuk ekziston. Theres "vetëm" "vbseo_log_entry (" [showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow fjalës threadid], total i mesazheve: $ totalposts, faqet: $ totalpages Views: $ threadrow fjalës views] $ para ");"
Nëse unë do të shtoni atë ku ju thotë se ai e thyen kodin.
2.) Hapa të tjera janë në rregull dhe të kuptueshme.
3) fakultative.:
Nëse doni të shtoni në sitemap edhe lidhje për faqet e fije të tjera (nëse thread kemi disa faqe), pastaj kodit të tjera nga hapi i fundit duhet të jetë i shtuar në vend tjetër - para:
PHP Code:
$ Vbseo_stat [$ arkivuar 'at':? 'T'] + = vbseo_add_2urls (
Gjithashtu në këtë kod të tjera ju duhet të ndryshojë 1 deri në $ f.
Kjo nuk është se e kuptueshme. Unë e di se çfarë të bëni. I cant kuptojnë atë thjesht. Vetëm të sqaroj se çfarë dhe ku ...