Unë kam të njëjtin problem.
I use vBulletin 3.5.2 dhe Sitemap Generator 2.6 beta 2
Gjenerator Sitemap nuk është duke punuar. Ajo fillon dhe jo të plotë.
Unë kam të njëjtin problem.
I use vBulletin 3.5.2 dhe Sitemap Generator 2.6 beta 2
Gjenerator Sitemap nuk është duke punuar. Ajo fillon dhe jo të plotë.
A do të gjenerojë çdo lidhje thread? Nëse keni shumë lidhje dhe Sitemap brez merr kohë nuk mund të ketë kohë të mjaftueshme për të përfunduar. Ju lutem kontrolloni e bën atë të vazhdojë kur ju shkaktojnë atë përsëri. Nëse po dhe do të përfundojë në 2 ose më shumë kërkesa, atëherë ju duhet të konsideroni të japë më shumë kohë për vlerësim.
Nëse jo - ju lutem sigurohuni që ndryshimet kodit janë të përshtatshme.
Unë kam "Muslimanët ari sitemap v3.0 gjenerator". Nuk ka asnjë kod si ju përmendur në faqen e parë në dosjen e saj vbseo_sitemap.php.
Ka disa kodin si kjo:vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow [threadid], total i mesazheve: $ totalposts, pages: $ totalpages, Views: $ threadrow [views] $ para");
A duhet të futur kodin në faqen e parë pranë atë kod, ju lutem?$ Addons = preg_split ('# [\\ r \\ n ]+#', $ vboptions [' vbseo_sm_addons ']);
vbseo_set_sitemap_type ('addon');
foreach ($ addons si addon $)
if ($ addon & & file_exists (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON. addon $))
{
vbseo_log_entry ("[modul addon] $ addon", i vërtetë);
përfshijnë (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON $ addon.);
}
vbseo_flush_index ();
vbseo_clean_progress ();
if ($ vboptions ['vbseo_sm_ping'])
{
vbseo_sitemap_ping ();
}
vbseo_log_entry ('Sitemap është krijuar href="index.php"> <a Kliko këtu për tu kthyer </ a>.', i vërtetë);
Unë vetëm i dërgoi një email për të kontaktuar në vbent *** slator.com në lidhje me këtë. Thanks!
hello,
zgjidhje për 3.0 version i gjeneratorit sitemap është në rregull, por botim ari - nuk është testuar.
Unë do të kontrollojë atë
Çdo zhvillim, ju lutem?
ok Unë do të kontrollojë atë për ju
Njëjtë me mua. Gjenerator fillon dhe vjen me
në momentin e shumë të njëjtën kliko butonin (kështu që unë mendoj se rezultati i bëri jehonë me 372 seconds duhet të jetë patjetër i gabuar) - dhe pastaj vdes. Asnjë xml krijuar, nuk ka kontakteve, asgjë. php_value max_execution_time është e vendosur për 540."[START SEKSIONI] showthread [18,484.1 Kb mem përdorur] [372.670 s (372.670 s)]"
Dhe nga mënyra: I kontaktuar mbështetjen Muslimanët për këtë. Ata iu përgjigjën me këtë:
Tingëllon si vBET dhe Muslimanët do të ketë disa mosmarrëveshje ..Postimi origjinal është bërë nga vbseo Support