I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 3 e 5 FirstI parë 12345 I funditLast
Results 21 te 30 e 46

Thread: Sitemap Generator integrimit

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga CThiessen View Post
    Text automatically translated from: German to: Albanian
    Translated text
    Përshëndetje,
    Unë nuk e përdorin Sidemap gjenerator për faqet e përkthyer.
    Unë do të duan të të duhet të përqëndrohet në gjuhën time.
    Por në një nga RSS nga disa gjuhë të tjera në Webmaster Tools.
    Atje, lidhjet janë hartuar tashmë.

Google ka si gjithmonë lidhjet e fundit dhe për të vazhduar punën dhe të pavarur.

Përshëndetje
    I krishterë
    Original text
    Thanks for info tuaj. Me sa kuptoj unë ju të përbashkët vetëm me përvojën tuaj, apo keni nevojë për mbështetje në ndonjë përkrahje këtu?

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Quote Postimi origjinal është bërë nga basketmen View Post
    Unë mendoj se duhet vetëm kodin e dytë, sepse të gjitha forum kanë më shumë se 1 faqe fije, dhe unë besoj se 99% e njerëzve duan sa më shumë të jetë e mundur që lidhjet në sitemap kështu që të merrni më shumë trafik

kështu që ne thjesht vetëm duhet ta bëjë këtë, për lidhje SEO?

Gjej:
    PHP Code:
    $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls
    Dhe vendin para se...

Për SEO links
    PHP Code:
    //additional code
    $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','de','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');
    if(!
    $archived) {
    -     
    $strlenhost strlen($vbseo_vars['bburl']."/");
    $currentthreadurl vbseo_url_thread($threadrow$p$archived);
    $currentthreadurl_before substr($currentthreadurl,0,$strlenhost);
    $currentthreadurl_after "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost);
    $lastpost =& $threadrow['lastpost'];
    $vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages);
    foreach(
    $alanguages as $language) {
    vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after$prior$lastpost$freq);
    }
    }
    //end additional code 
    SHËNIM: REMOVE KODI GJUHËN TUAJ DEFAULT nga $ Alanguages
    Gjithashtu nëse ju me aftësi të kufizuara disa gjuhë në panel mundësi që ju duhet të fshini kodet e saj shumë.
    Michał Më vjen keq, i kuptojnë këtë kod vetëm duke shtuar gjuhët e tjera për faqet showthread në sitemap, ju e dini se ku (vendi pas ose para asaj) për të shtuar faqet e tjera si forumdisplay, arkivat dhe të tjerët?

sepse ato 2 faqet janë më të rëndësishme për të bërë më të lehtë për të indeksimit google listat thread, të paktën e saj duhet të jetë i përfshirë forumdisplay integrimit dhe faqet e arkivit edhe në sitemap
    Fundit edituar nga basketmen; 02-10-1022:46.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga basketmen View Post
    Michał Më vjen keq, i kuptojnë këtë kod vetëm duke shtuar gjuhët e tjera për faqet showthread në sitemap, ju e dini se ku (vendi pas ose para asaj) për të shtuar faqet e tjera si forumdisplay, arkivat dhe të tjerët?

sepse ato 2 faqet janë më të rëndësishme për të bërë më të lehtë për të indeksimit google listat thread, të paktën e saj duhet të jetë i përfshirë forumdisplay integrimit dhe faqet e arkivit edhe në sitemap
    Në këtë moment kemi testuar kodin e vetëm për të integruar faqe fije, të cilat ne konsiderohet si më e rëndësishme. Ju lutem vini re se Google do të indeksit të gjitha faqet tuaja gjithsesi (edhe në qoftë se ju nuk e bëri sitemap integrimin në të gjitha), sepse robots crawls nga të gjitha lidhjet në faqet tuaja dhe ju kanë përfshirë flamuj me lidhje me faqet e përkthyer. Natyrisht duke përfshirë edhe lidhjet në sitemap mund të bëjë indeksimin e të shpejtë. Kjo është arsyeja pse ne publikohet temat e integrimit links - temat e ndryshimet e shpejta në mënyrë të shpejtë zvarritje mund të jenë të dobishme.

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Në këtë moment kemi testuar kodin e vetëm për të integruar faqe fije, të cilat ne konsiderohet si më e rëndësishme. Ju lutem vini re se Google do të indeksit të gjitha faqet tuaja gjithsesi (edhe në qoftë se ju nuk e bëri sitemap integrimin në të gjitha), sepse robots crawls nga të gjitha lidhjet në faqet tuaja dhe ju kanë përfshirë flamuj me lidhje me faqet e përkthyer. Natyrisht duke përfshirë edhe lidhjet në sitemap mund të bëjë indeksimin e të shpejtë. Kjo është arsyeja pse ne publikohet temat e integrimit links - temat e ndryshimet e shpejta në mënyrë të shpejtë zvarritje mund të jenë të dobishme.
    ok, le të na njohin edhe në qoftë se ju e dini se ku mund të shtoni kod shtesë për forumdisplay dhe faqet arkivat

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    8

Kur unë të shtoni kod nga postimi i parë në dosjen sitemap, të shkoj gabim e mëposhtme gjatë gjeneratës së sitemap

Fatal error: Call të vbet_vbseo_filter_replace_text padefinuar function () in / home / thespain / public_html / vBulletin / përfshinë / functions_vbseo_createurl.php on line 47
    Drejtimin Vbet 3.3.6 dhe 3.5.2 Muslimanët në një forum 3.8.1

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

vBET përfshin kërkohet file në init_startup goditje:
    Code:
    if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) {
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    }
    Duket se nuk është përfshirë në rastin tuaj, nga disa arsye. Në këtë rast ju lutemi të vënë vetëm në përputhje me reqiure_once në ndryshuar skedarin e sitemap gjenerator. Të vënë para të tjera shtesë të kodit të vBET. Ju lutem vini re se kjo nuk është testuar, kështu që është e mençur që të bëjë kopje të file para se të ndryshimeve.

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    8

Cheers për hat Michael, ajo ishte më e gabimit të njeriut nga ana ime
    Unë googled gabim dhe e gjeti se ishte pak i gjatë shikuar në parametrat

Unë kurrë nuk ndryshuar llojin lidhje me VBSEO_URI

Nëse keni bërë që një drop down opsione, idiotë si unë nuk do të vë re atë

Nëpërmjet përvojën e kaluar unë e di për të përcaktuar kohën brezi në sitemap të ketë një vonesë bukur në mes të faqeve sitemap. Miniera të vendosur për diçka të 15 vonesë të dytë.

Por Im kënaqur me faqeve gjithsej në dhjetë gjuhë të

Forum Display: 2904
    Thread Show: 1817821

Total URLs Indexed: 1823149
    Total Time Processing: 1,682.58 seconds

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Është ky kod punon me sitemap 2,6? Thanks.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Snake ku e keni gjetur sitemap gjenerator 2,6?, I kanë 2.5 dhe punon me atë.

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Që ju ndryshuar kodin, ajo doesnt punuar si duhet.

Numrat e Jo shtoni deri.

Forum Display: 327
    Thread Show: 886054
    Trego Post:
    Profilet Member:
    Rezultati i Sondazhit:
    Entries Blog:
    Tags Blog:
    Album URL:
    Social Groups URL:
    URL Tag:
    Arkiva: 169