Michał Më vjen keq, i kuptojnë këtë kod vetëm duke shtuar gjuhët e tjera për faqet showthread në sitemap, ju e dini se ku (vendi pas ose para asaj) për të shtuar faqet e tjera si forumdisplay, arkivat dhe të tjerët?
sepse ato 2 faqet janë më të rëndësishme për të bërë më të lehtë për të indeksimit google listat thread, të paktën e saj duhet të jetë i përfshirë forumdisplay integrimit dhe faqet e arkivit edhe në sitemap
Fundit edituar nga basketmen; 02-10-10 në 22:46.
Në këtë moment kemi testuar kodin e vetëm për të integruar faqe fije, të cilat ne konsiderohet si më e rëndësishme. Ju lutem vini re se Google do të indeksit të gjitha faqet tuaja gjithsesi (edhe në qoftë se ju nuk e bëri sitemap integrimin në të gjitha), sepse robots crawls nga të gjitha lidhjet në faqet tuaja dhe ju kanë përfshirë flamuj me lidhje me faqet e përkthyer. Natyrisht duke përfshirë edhe lidhjet në sitemap mund të bëjë indeksimin e të shpejtë. Kjo është arsyeja pse ne publikohet temat e integrimit links - temat e ndryshimet e shpejta në mënyrë të shpejtë zvarritje mund të jenë të dobishme.
Kur unë të shtoni kod nga postimi i parë në dosjen sitemap, të shkoj gabim e mëposhtme gjatë gjeneratës së sitemap
Drejtimin Vbet 3.3.6 dhe 3.5.2 Muslimanët në një forum 3.8.1Fatal error: Call të vbet_vbseo_filter_replace_text padefinuar function () in / home / thespain / public_html / vBulletin / përfshinë / functions_vbseo_createurl.php on line 47
vBET përfshin kërkohet file në init_startup goditje:
Duket se nuk është përfshirë në rastin tuaj, nga disa arsye. Në këtë rast ju lutemi të vënë vetëm në përputhje me reqiure_once në ndryshuar skedarin e sitemap gjenerator. Të vënë para të tjera shtesë të kodit të vBET. Ju lutem vini re se kjo nuk është testuar, kështu që është e mençur që të bëjë kopje të file para se të ndryshimeve.Code:if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) { require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); }
Cheers për hat Michael, ajo ishte më e gabimit të njeriut nga ana ime
Unë googled gabim dhe e gjeti se ishte pak i gjatë shikuar në parametrat
Unë kurrë nuk ndryshuar llojin lidhje me VBSEO_URI
Nëse keni bërë që një drop down opsione, idiotë si unë nuk do të vë re atë
Nëpërmjet përvojën e kaluar unë e di për të përcaktuar kohën brezi në sitemap të ketë një vonesë bukur në mes të faqeve sitemap. Miniera të vendosur për diçka të 15 vonesë të dytë.
Por Im kënaqur me faqeve gjithsej në dhjetë gjuhë të
Forum Display: 2904
Thread Show: 1817821
Total URLs Indexed: 1823149
Total Time Processing: 1,682.58 seconds
Është ky kod punon me sitemap 2,6? Thanks.
Snake ku e keni gjetur sitemap gjenerator 2,6?, I kanë 2.5 dhe punon me atë.
Që ju ndryshuar kodin, ajo doesnt punuar si duhet.
Numrat e Jo shtoni deri.
Forum Display: 327
Thread Show: 886054
Trego Post:
Profilet Member:
Rezultati i Sondazhit:
Entries Blog:
Tags Blog:
Album URL:
Social Groups URL:
URL Tag:
Arkiva: 169