I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 2 FirstI parë 12
Results 11 te 16 e 16

Thread: Si për të punuar vbet në litespeed?

Banned
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    17

Default Tried googletest

Kam provuar edhe googletest dhe kam marrë ndonjë gabim. Host im më tha se lidhja to google është në rregull. Në fakt i kanë sitemap google i cili është duke punuar mirë.
    Si i drejtuar googletest, ndonjëherë i mori gabimit ekranin e rrjetit dhe nganjëherë kjo:
    Duke filluar testin përkthimi
    Rezultati i testit:
    Test gabim: nuk mund të lidheni me host
    Ora Connection (ms): 3003,3449707031

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Quote Postimi origjinal është bërë nga symbianist View Post
    Kam provuar edhe googletest dhe kam marrë ndonjë gabim. Host im më tha se lidhja to google është në rregull. Në fakt i kanë sitemap google i cili është duke punuar mirë.
    Si i drejtuar googletest, ndonjëherë i mori gabimit ekranin e rrjetit dhe nganjëherë kjo:
    I kishte të njëjtën çështje disa ditë më parë. Unë sugjeroj kontaktuar kompaninë tuaj hosting dhe i pyet ata për të kontrolluar lejen tuaj dhe firewall settings. Jepu atyre lidhjen për googletest tuaj.

Banned
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    17

Default Ju lutem ndihmë admin

Ju lutemi ndihmoni admin në lidhje me këtë çështje.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi Na vjen keq për vonesat - Vetëm u kthye nga pushimet dhe unë jam këtu për shërbime ju me mbështetjen tonë

Ju lutem shikoni këtu për diskutim litespeed me përgjigje se si të përdorin atë: http://www.vbenterprisetranslator.co...litespeed.html - Nuk e testuar ende, e bazuar vetëm në përgjigje të përdoruesit, por të ndjehen të lirë për të provuar atë me versionin e lirë. Në rast të çështjeve - ju lutem shkruani ka përshkrim të saktë çështje dhe ne do të punojmë në këtë

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Si për të punuar vbet në litespeed? Unë njoftim vbet nuk është duke punuar në litespeed. Ajo është duke treguar
    Invalid Forum specifikuar. Nëse keni ndjekur një lidhje të vlefshme, ju lutemi njoftoni administratorin
    Ju lutemi për ndihmë.
    Vetëm të përdorni të kërkuara. Rregullat e htaccess

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Kjo është çështje e në mes të serverit tuaj dhe Google. Ne shkruam Google provë për të përcaktuar saktësisht se situata të tilla. Ajo ka asgjë të përbashkët me vBET - serverin tuaj vetëm kanë probleme me lidhje Google - ju duhet të vini re që ajo të ofruesin tuaj hosting.

Faqe 2 e 2 FirstI parë 12

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •