Si për të punuar vbet në litespeed? Unë njoftim vbet nuk është duke punuar në litespeed. Ajo është duke treguar
Invalid Forum specifikuar. Nëse keni ndjekur një lidhje të vlefshme, ju lutemi njoftoni administratorin
Ju lutemi për ndihmë.
Si për të punuar vbet në litespeed? Unë njoftim vbet nuk është duke punuar në litespeed. Ajo është duke treguar
Invalid Forum specifikuar. Nëse keni ndjekur një lidhje të vlefshme, ju lutemi njoftoni administratorin
Ju lutemi për ndihmë.
Unë nuk e di se si punën e saj në litespeed.
Mund të më thoni - vBulletin është duke punuar në këtë server?
tani, Michał është me pushime. I cant check it (i nuk kanë qasje për të bërë këtë), ju lutem kini durim.
VBulletin është duke punuar në litespeed shumë të mira, vbet vetëm që nuk është duke punuar.
OK, unë do të përpiqet për të kontaktuar me Michał. Ju lutemi keni durim
Unë vetëm upgraded bordin e mia për të LiteSpeed edhe sot, dhe unë mund të konfirmojë se VBET nuk punojnë me të. Kështu që unë shpresoj se ju djema mund të dalë me një zgjidhje. Unë kisha për të shkuar përsëri në Apache tani për tani.
Thanks Demi. Unë do të them Michał për këtë.
Kur do Michal të kthehet? E vetmja arsye pse unë tani nuk mund të përdorë LiteSpeed (që kam paguar për) është për shkak të vBET. Unë me të vërtetë nevojë për këtë të zgjidhet. Thanks!
Unë me të vërtetë duhet të punojnë këtë bro internet too.please. thanks,
Merrni parasysh se unë tashmë të instaluar iconv dhe curl, por ende nuk punon.
Michał do të jetë në forum në mondey .. Ju lutemi të jetë i durueshëm,
vjen keq për këtë