I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast
Results 11 te 20 e 28

Thread: vBET dhe vBulletin 3.6

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Ndihmë të lirë? Kur kam paguar 30 $ kurrë nuk keni thënë asgjë në lidhje me një marrëveshje të një kohë, në të kundërtën këtu është një kopje të përgjigjes tuaj PM (censuruar sigurisht) që në mënyrë të qartë thekson se ju do të jepni të rregulluar në çdo update:

Këto janë fjalët e tua:
    Unë do t'ju përgatisë dokument të veçantë me hapat e nevojshëm pas çdo update(në mënyrë të qartë do të thotë të ardhmen vBET versionet) të integrohen me vbulletin 3.6 -> Në anglisht thjeshtë kjo do të thotë se në çdo vBET update unë kisha për të ndjekur tuaj dokument i veçantë për integrim me vBulletin 3.6.

Unë jam duke pritur për të rregulluar 2 hap paguar si për të.
    Fundit edituar nga mario06; 19-08-1008:43.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Si Michał shkroi - ne cant riprodhuar dhe ende nevojë për qasje në admincp dhe FTP kështu që ju lutemi, nëse ju mund të - Kryeministri për mua apo vBET

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

I ndjekur udhëzues më lart që të letrës, flamujt janë atje, por invisibile por kur kalojnë miun mbi atë që ju se en pl ecc ... ashtu si i tha e flamujve nuk janë treguar.

Ky është dallimi i vetëm që kam vënë re midis 3.3.4 ans 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    Siç mund ta shikoni diçka në këtë fushë ka ndryshuar në mënyrë të qartë shkaktuar me probleme

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga mario06 View Post
    Ndihmë të lirë? Kur kam paguar 30 $ kurrë nuk keni thënë asgjë në lidhje me një marrëveshje të një kohë, në të kundërtën këtu është një kopje të përgjigjes tuaj PM (censuruar sigurisht) që në mënyrë të qartë thekson se ju do të jepni të rregulluar në çdo update:

Këto janë fjalët e tua:
    Unë do t'ju përgatisë dokument të veçantë me hapat e nevojshëm pas çdo update(në mënyrë të qartë do të thotë të ardhmen vBET versionet) të integrohen me vbulletin 3.6 -> Në anglisht thjeshtë kjo do të thotë se në çdo vBET update unë kisha për të ndjekur tuaj dokument i veçantë për integrim me vBulletin 3.6.

Unë jam duke pritur për të rregulluar 2 hap paguar si për të.
    Kjo nuk është e vërtetë. Ju paguar për shërbimin e integrimit dhe ky shërbim u realizua. Gjithashtu - ju lutem mos u përpjekur për të manipuluar stafit tonë. Ky tekst të cilat ju jeni duke treguar, kjo do të thotë se pasi të rinovuar ju do të hiqni ndryshime tonë dhe ju duhet të bëni atë përsëri, përndryshe ju thjesht kthehen në kodin default. Ajo nuk do të thotë që ne garantojmë se do të punojnë në versionet e tjera. Ne nuk mund të garantojë këtë, sepse ne nuk e mbështesin vB 3.6.

Nëse ju doni të japin kuotën e tyre publikisht diskutimin tonë private kjo është ajo që kam shkruar ju para se të paguar:
    Kam hyrë vetëm në dhe gjëja e parë që pashë është se ju keni versionin e pambështetur vBulletin - vBET3.x është e mbështetur zyrtarisht vBulletin version 3.8. Ju keni 3.6 ... Kështu që nuk ka ndonjë bug vBET.
    Anyway - edhe se ne nuk duhet të kalojnë edhe një minutë për këtë çështje ne e sëmurë check it. Nëse unë do të mund të gjeni çështje të shpejtë atëherë nuk ka problem. Nëse jo atëherë ne këshillojmë që të:
    - Përditësimin vBulletin (të mira)
    - Ose thjesht çaktivizoni të gjitha hoks vBET për arkivin dhe të qëndrojnë pa pages përkthim Arkivi
    - Ose blerë shërbim të integrimit për $ 30, rrodhe sepse është në version not supported vBulletin ne nuk mund t'ju siguroj se ne edhe do të jetë në gjendje për ta bërë atë punë (Ne thjesht nuk e di se versionin dhe çfarë është mbështetur atje).

Gjithashtu ju lutem na jepni FTP akses tani. Unë kam nevojë për të kontrolluar versionin tuaj e bën edhe më mbështet të gjitha e grepa.
    I vënë një tekst në të kuqe - ashtu si ju bëni atë, për të paguar vëmendjen tuaj mbi të. Teksti me shkronja të zeza ishte gjithashtu guximshëm në PM tim.

Ju nuk paguhen për udhëzime - kam shkruar dhe e publikon atë, sepse kam kërkuar për të bërë këtë dhe kam shkruar tekstin që ju jeni duke treguar pasi të keni paguar për shërbimin e integrimit - kështu që ju lutemi mos manipulojnë stafin tonë duke u përpjekur për të bindur se kjo ishte pjesë e marrëveshjes. Marrëveshja e tërë është në tekst që është më lart. Edhe ju kërkohet që të shkruajnë faleminderit për ju në këtë temë, sepse ju nuk i pëlqente ideja që kam shkruar këto udhëzime.

Ju lutemi vini re: ju tashmë e mori atë që keni paguar për të. Ju mori integrimit dhe faqet tuaja arkiv ishte duke punuar aq sa ishte e mundur që vB 3.6

Tani ne ju ofrojmë mbështetjen e lirë edhe se ne nuk duhet ta bëjnë këtë - vB 3.6 nuk është dhe më të reja do të mbështetet zyrtarisht. Nëse ju dëshironi ne për të zgjidhur çështjen tuaj - ju lutemi të dhënat qasje PM ashtu si ju e bëri atë më parë.

Ne ju ofrojmë mbështetjen e lirë për këtë çështje, edhe se ne nuk duhet ta bëjnë këtë. Ne e bëmë atë për fillim të kësaj çështjeje. Ne nuk dimë se çfarë jeni duke u përpjekur për të kryer këtu duke refuzuar të pranojë mbështetjen tonë dhe në të njëjtën kohë duke kërkuar përsëri për të, ulëritës dhe duke treguar në tekstin e kuq disa në mënyrë shumë manipuluese, por ju lutem vini re se deklarata në këtë çështje është zyrtare dhe final: vBET 3.x zyrtarisht mbështet vBulletin 3.8. VBulletin versionet më të vjetra nuk janë të mbështetur zyrtarisht. Ne ju ofrojmë mbështetjen dhe vullnetin për të zgjidhur këtë çështje për të lira. Ne gjejmë asnjë gëzim në ndeshjen e çuditshme që ju të luajnë këtu. Ju tashmë na dërgoni qasje një herë dhe ne zgjidhur çështjen tuaj sipas shërbimit të integrimit të cilat keni paguar për të - vetëm ta bëjë këtë përsëri dhe ne do të bëjmë atë për kohë të lirë këtë, edhe se ju jeni duke përdorur versionin vBulletin cili nuk është i mbështetur zyrtarisht. Kjo ofertë është në dispozicion deri në 25 të këtij muaji. Pas kësaj ditë ne nuk do të ju ofrojnë shërbim falas në këtë rast. Ju mund të merrni atë ose të refuzojë atë - kjo është zgjedhja juaj. Dhe vetëm ju jeni përgjegjës për zgjedhje tuaj. Ne me të vërtetë duam të ju ndihmojë shumë të fortë, por ne nuk jemi në gjendje të bëjë këtë kundër vullnetit tuaj.
    Fundit edituar nga vBET; 21-08-1016:21.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

I ndjekur udhëzues më lart që të letrës, flamujt janë atje, por invisibile por kur kalojnë miun mbi atë që ju se en pl ecc ... ashtu si i tha e flamujve nuk janë treguar.

Ky është dallimi i vetëm që kam vënë re midis 3.3.4 ans 3.3.6

3.3.4:
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    3.3.6:
    Code:
    $style['css'] .= '<link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';
    Siç mund ta shikoni diçka në këtë fushë ka ndryshuar në mënyrë të qartë shkaktuar me probleme
    Jo, ne nuk mund pa jetuar vB 3.6 e shkallës së me vBET që instalohen aty. Ne nuk mund të mendoj se sa duket vB 3.6 kodi dhe si do të sillen pas disa ndryshime. Ne kemi nevojë për të kontrolluar atë dhe e shohin atë live, dhe ne nuk mund të bëjë atë në forumet tona, sepse ne nuk e kanë këtë version i vjetër dhe nuk i mbështetur zyrtarisht. Gjithashtu, ju lutem vini re që ndryshimi i përshkruani është bërë për shkak të " bug " - më parë link për CSS është në gabim HTML seksion. Nëse ju vetëm dëshironi që të ketë atë të punës - ju lutem vetëm të zhbëni ndryshimet që keni vërejtur. Në qoftë se ju doni atë për të punuar me të përshtatshme strukturën HTML - ne kemi nevojë për qasje forumi juaj dhe shikoni mundësinë për të vënë lidhjen tonë brenda HTML kokë seksion.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Kjo është ajo që keni shkruar para duke shtuar fix:

Kam hyrë vetëm në dhe gjëja e parë që pashë është se ju keni versionin e pambështetur vBulletin - vBET3.x është e mbështetur zyrtarisht vBulletin version 3.8. Ju keni 3.6 ... Kështu që nuk ka ndonjë bug vBET.
    Anyway - edhe se ne nuk duhet të kalojnë edhe një minutë për këtë çështje ne e sëmurë check it. Nëse unë do të mund të gjeni çështje të shpejtë atëherë nuk ka problem. Nëse jo atëherë ne këshillojmë që të:
    - Përditësimin vBulletin (të mira)
    - Ose thjesht çaktivizoni të gjitha hoks vBET për arkivin dhe të qëndrojnë pa pages përkthim Arkivi
    - Ose blerë shërbim të integrimit për $ 30, rrodhe sepse ajo është më nuk vBulletin ® Versioni mbështetur ne nuk mund t'ju siguroj se ne edhe do të jetë në gjendje për ta bërë atë punë (ne thjesht nuk e di se versionin dhe çfarë është mbështetur atje).

Gjithashtu ju lutem na jepni FTP akses tani. Unë kam nevojë për të kontrolluar versionin tuaj e bën edhe më mbështet të gjitha e grepa.

Kjo është ajo që keni shkruar pas zbatimin e rregulluar që do të thotë pas PM më lart dhe qartë -> Unë do të ju përgatis dokument i veçantë me hapat e nevojshëm pas çdo përditësim të integrohen me vbulletin 3.6 -> Në anglisht thjeshtë kjo do të thotë se në çdo vBET update unë kisha për të ndjekur tuaj dokument i veçantë për integrim me vBulletin 3.6. Pra, nuk përsërit çdo gjë në mënyrë që të duket e drejtë për ju, sepse gjuhës angleze nuk është një teori.

Unë nuk mund të jap hyrje e mia server për arsye sigurie dhe përsëri unë nuk e di pse ju nuk mund ta dërgoni me dosjen hook.php të ngarkoj në server veten.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju vetëm përsëris atë që mua dhe ju tashmë e ka shkruajtur. Kjo është diskutuar tashmë dhe u shpjegua tashmë - ju lutem vini re se mesazhet e shkrimit të njëjtë është konsideruar si spam. Nëse vetëm doni të shkruani përsëri të njëjtën gjë, ne do të duhet të fillojë për të hequr njoftimeve të tilla, sepse ato të bëra vetëm për përdoruesit e mbeturinave të ardhmen. Kjo është vend publik dhe spam nuk lejohet. Ju lutem lexoni përsëri mesazhin tuaj:
    # post4533 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    dhe përgjigjja ime këtu:
    # post4578 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Ju gjithashtu ishte përgjigjur tashmë për pyetjen pse ne nuk mund bërë vetëm ndryshimin dhe ta dërgojnë atë për ju - shih këtu:
    # post4579 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Gjithashtu ju lutem vini re se ju tashmë të na dërgoni një herë qasjen detaje forum tuaj, kështu argumentin për arsye të sigurisë është e vështirë të besohet. Dhe që nga fillimi i përdorimit vBET ju e dini se jeni duke e përdorur atë në version nuk mbështeten vBulletin - çdo çështje në forumin tuaj do të kërkojë qasje tonë atje (në qoftë se ne do ta mbështesim atë, sepse ne nuk duhet të).

Siç kam shkruar - unë nuk e kuptoj se çfarë lloj të lojës ju jeni duke refuzuar ndihmën plying tonë të lirë dhe në kërkesë të njëjtën kohë, por ne jemi përpjekur për këtë. Ju keni zgjidhje - të na japë detaje akses ashtu si ju e bëri atë më parë. Nëse ju nuk doni ndihmën tonë - kjo është zgjedhja juaj. Për shkak të qëndrimit tuaj të çuditshme dhe bel të kohës duke përsëritur të njëjtën gjë në rreth, kemi bërë këtë propozim të kufizuar - të parë tenxheret e mëparshme. Ne jemi shumë të lumtur për t'ju ndihmuar të - por nuk mund ta bëjë këtë kundër vullnetit tuaj.

Ju lutem vini re se ky diskutim është konsideruar si mbaruar. Nëse nuk keni diçka të re për të shkruar, ju lutem mos spam. Ne ju dha zgjidhje - pa mbështetje në forum dhe zgjidhjen e çështjes. Merrni atë apo jo - zgjedhjen tuaj. Ju lutemi vini re se ne do të jetë vërtet të lumtur për t'ju ndihmuar

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Unë jam duke përdorur VB 3.6 gjithashtu, këtu është ajo që unë ta bëjë këtë arkiv VB duke punuar shumë, thjesht duan ta ndajnë atë, nëse dikush mund të bëjë atë më të përsosur ju lutemi të ndajnë edhe ajo

1. Fiksimin e flamujve në arkivin
    , Nëse flamujt nuk tregon në faqet tuaja arkiv, e përdorin këtë hap

Shko tek Paneli tuaj admin -> Shtojca Produkte & -> Menaxher Plugin -> kërkoni për plugin "flamujve të trajtojë në arkiv" pa thonjëza

gjej

Code:
    $metatags .= '

zëvendësuar vBulletin Enterprise Translator (vBET) - Mundësuar nga vBulletin me forumi juaj rrugë, flamujt nuk tregon për shkak të gabuar imazhe pathor sepse arkivë rewrited shumë në vbseo, kështu që ne jemi duke e ndrequr këtu

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.yourdomain.com/forumfolderifany/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

tani ringarkoni dhe kontrolloni përsëri ju arkiv, flamujt duhet të tregoi në faqet arkivat tuaj shumë

2. Nëse ju përdorni faqen rewrited arkivi përdorur Muslimanët, dhe lidhja në faqen arkiv përkthyer është lidhja e gabuar mund të rregullohet edhe ajo

Lidhje të gabuar për shembull si kjo, ajo do të marrë gabim Faqja nuk u gjet

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/f-2.html
    saj duhet të jetë si kjo, mbi url mungojnë një emër dosje në më poshtë guximshme, disa njerëz duke përdorur / Archive / , Ose / Sitemap / emri folder apo emër tjetër dosje

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/archive/f-2.html

për të rregulluar këtë ne mund të përdorim vBulletin CRR

shkojnë në vbseocp.php tuaj -> Rregullat Custom Rewrite -> add këtë linjë (në fund të kolonës CRR) në qoftë se dosja juaj e arkivit emrin duke përdorur / archive / si kjo http://www.domain.com/forum/archive/

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/archive/f-$1.html'

në qoftë se dosja juaj Arkivi i përdorur / Sitemap / emri folder si kjo http://www.domain.com/forum/sitemap/ vetëm të ndryshojë emrin folder

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/sitemap/f-$1.html'

këtë do të bëjnë mashtrim, ju mund të përdorni vbet per VB 3.6 faqet Arkivi

3. Nëse ju merrni mesazh gabimi si kjo në krye të faqes arkivit diku (kjo nuk është e lidhur ose për shkak 2 hap më lart)

Warning: filemtime () [function.filemtime]: stat dështuar për [rrugën] / vbet_guestcache/pl/_showthread_php_t_295527.html në [rrugën] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53

e përdorin këtë Meto udhëzim, I përdorin atë dhe punon e saj
    Fundit edituar nga basketmen; 09-09-1000:19.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

@ Michael
    Kjo nuk është përfunduar për shkak se ju keni vendosur atë, është e përfunduar, kur kam zgjidhur problemin.
    Fala

@ Basketman
    keni bërë këtë të gjitha me veten? Kjo është e madhe unë do të përpiqemi që në ditët e ardhshme dhe të mos e dini.
    Mate fala

PS. A kam të mosrespektimi çdo gjë në mesazhin e parë dhe thjesht të bëjë modding tuaj?
    A Unë vetëm të bëjë hapat e parë që nga viti 2 nuk kam Muslimanët?
    Fundit edituar nga mario06; 10-09-1016:06.

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

@ Michael
    Kjo nuk është përfunduar për shkak se ju keni vendosur atë, është e përfunduar, kur kam zgjidhur problemin.
    Fala

@ Basketman
    keni bërë këtë të gjitha me veten? Kjo është e madhe unë do të përpiqemi që në ditët e ardhshme dhe të mos e dini.
    Mate fala
    i vetëm duke përdorur tashmë në këtë fiksimin kodin thread dhe një tjetër forum dhe kanë testimit shumë

Unë tashmë e përdorin atë për disa ditë dhe të punës ende të saj, PD mua, nëse keni nevojë url time

PS. A kam të mosrespektimi çdo gjë në mesazhin e parë dhe thjesht të bëjë modding tuaj?
    A Unë vetëm të bëjë hapat e parë që nga viti 2 nuk kam Muslimanët?
    ah kjo mund të jetë rast tjetër, problemi nr.1 dhe 2 të shkoj unë mendoj se shkaktuar nga Muslimanët, për shkak se Muslimanët rewrited faqet e mia Arkivi

ju mund të përpiquni Michał kodin e parë, në qoftë se nuk e tij të punës, të përpiqet minave, provoni me eksperiment tuaj, dhe sigurohuni që ju keni backup file për të rivendosur në qoftë se nuk skedarin redaktuar punës
    Fundit edituar nga basketmen; 10-09-1016:12.

Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •