I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 2 FirstI parë 12
Results 11 te 18 e 18

Thread: Bug Found vBET serioze!

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,

Unë kam nevojë për qasje në admincp tuaj dhe ftp .. Ju lutem dërgoni PM tek unë me këto të dhëna.

Unë do të përpiqem për të gjetur këtë çështje.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Ju keni një PM.
    Fala

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Kam gjetur plugin me bug .. tani unë do të përpiqet për të gjetur një zgjidhje.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ju lutem, vetëm shikoni për të PD tuaj

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

llogarinë e nuk pushon së punuari për shkak të një zbulimi multipe ip, tani login llogari është punuar përsëri .. tuaj pothuajse atje

Fala

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK kështu që - pas punuar mbi këtë çështje ne kemi gjetur se nuk ka të metash në vBET këtu. Kjo është për shkak se forumi juaj përdor vBulletin 3,6 dhe vBET zyrtarisht mbështet vB3.8

Gjithsesi kemi gjetur një mënyrë për të bërë atë punë edhe për të mos mbështetur zyrtarisht vBulletin 3.6: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
    Këto ndryshime janë bërë tashmë në forum tuaj.

Ju lutem vini re se faqet e përkthyer ende arkiv për forume nuk janë duke punuar. Kjo është për shkak të gabimit në mënyrë të kërkoni vBulletin vBulletin ekipit për të zgjidhur atë. Nëse shtoni ndonjë parametër për forum Faqja e arkivit (kjo me f-) Pastaj faqe bosh duket. Unë do të thotë çdo parametër - edhe vetëm ? X = y dhe ajo rrëzohet edhe me vBET me aftësi të kufizuara. Pra, me këtë rast ju duhet të kërkoni vB ekipit të saktë të tyre bug dhe me siguri përkthimet do të fillojnë të punojnë (çdo gjë është në rregull për arkivin kryesore dhe fije faqe).

Sepse nuk kishte bug vBET këtu unë shkojë thread me nenin problemeve.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Ju lutem vini re se faqet e përkthyer ende arkiv për forume nuk janë duke punuar. Kjo është për shkak të gabimit në mënyrë të kërkoni vBulletin vBulletin ekipit për të zgjidhur atë
    Ata do të më tha që të uninstall, sepse çdo gjë ka punuar para mod vBET.

Ju lutem vini re se faqet e përkthyer ende arkiv për forume nuk janë duke punuar?
    A nuk keni fix it?

Çfarë aq të ndryshme në lidhje me 3.6.12 dhe 3.85? Ndryshime të mëdha janë të rëndësishme për social networking mua më duket se juaj krahasuar VB 3 deri në 4 VB, një përpjekje pak më shumë nga ana juaj nuk do të ketë asnjë të keqe?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ashtu siç kam përshkruar për ju bug është në vBulletin. Ata thjesht flus ti larg. Ndoshta për shkak të çështjes desription gabuar. Nuk është faji vBET - Arkivi origjinal është duke punuar mirë. Përkthimi i forumit faqe arkivore nuk është duke punuar dhe nuk do të punojë, sepse vBulletin crasches faqe, nëse në URL është addes asnjë parametër. Dhe kjo nuk është vBET - ju mund të shtoni në dissable vBET url x = y dhe ju ende do të ketë crasched faqen achrive forum.

Faqe 2 e 2 FirstI parë 12

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •