I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 2 FirstI parë 12
Results 11 te 15 e 15

Thread: vbet_guestcache të mëdha

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

ky problem duhet të adresohet, ajo mori me 4 orë për të eliminuar të gjitha në një makinë tip quad më tepër disa nga manual turret | butonin pastër duhet të shtohet këtu për të dhe në vend të shtuar ato manuale si Steve tha se nuk duhet të jetë kuti ku ju mund të vendosni çdo settings individ ose jashtë duke shtuar një diçka shenjë si Muslimanët settings sitemap gjeneratorë nuk

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Automatic cache mysafir pastër shtuar. Shtuar edhe mjet administrative për pastrimin cache mysafir. Booth do të përfshihen në 3.3.5 dhe vBET vBET 4.2.3

Ideja për të ZIP files cached në këtë moment është hedhur poshtë, sepse jo të gjithë shfletuesit mund të mbështesin dhe të marrë përgjigje ZIPed unzipping se çdo herë që do të konsumojnë burimeve CPU e cila është shumë më e vlefshme se burimeve hard drive. Në rast të ndonjë ide në këtë fushë - ju lutemi të hapur kërkesa të reja për këtë funksion. Në këtë e ne tashmë e kishte pak kërkesa dhe nuk është në gjendje për të menaxhuar më këtu.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ajo do të përfshihen në 3.3.5 dhe vBET vBET 4.2.3

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    18

Dje Michal, vbet arritur kufirin e Hapsirë tim 75gb dhe që atëherë unë jam i fshirjes të gjitha dosjet ~ 74 cache GB.
    Në një instalim kjo është një sjellje jo e pranueshme. Ju lutemi të rregullojmë këtë për lirimin e ardhshëm.
    Faleminderit.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutem vini re se nuk ka bug, kështu që nuk ka asgjë për të rregulluar. Ju keni forum i madh dhe keni vendosur vBET për të krejtësisht cache atë në 52 gjuhë të ndryshme. Kjo është ajo që vBET bërë. vBET nuk e mbështesin caching nga burimet e jashtme dhe një gjë e tillë do të kishte asnjë kuptim, sepse duke e dërguar atë dhe për të gjetur atë përsëri do të ishte më i kushtueshëm se brezi normale e faqes. Kështu që ju duhet të përdorni burimet tuaja për cache file.

Ju lutem vini re se ju mund të vendosni të injorojë faqe shtesë në Cache Guest by Ignore në Cache dokumentit plotë për mysafirët e apo vetëm të kthehet off plotësisht nëse serveri juaj nuk ka burime të mjaftueshme për të përdorur këtë funksion. By default vBET injoron këto faqe: register,search,login,attachment,tags.
    Ju mund të shtoni faqet e disa më shumë për të injorojë - ata nuk do të jetë kopje, kështu që ata nuk do të ruhen në fotografi dhe ata që do të gjenerojë normalisht çdo herë duke marrë më shumë nga CPU tuaj dhe burimet e kujtesës. Kjo është diçka për diçka. Performance kursimet e vjen nga ruajtjen rezulton në fotografi statike dhe ju duhet të keni vend për këtë ose Guest mendje Cache up (duke injoruar lloj më i faqeve).

Gjithashtu - në qoftë se mendoni se të pastër automatike cache nuk punojnë për fotografi cache - ju lutem vini re se si bug.

Faqe 2 e 2 FirstI parë 12

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •