I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 15

Thread: vbet_guestcache të mëdha

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    18

Default vbet_guestcache të mëdha

Vbet_guestcache mund të jetë një ide e mirë, por tani është disa fotografi të mëdha Gigabyte dhe disa thousandths. Ishte menduar për të punuar në këtë mënyrë?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Po. Ajo arka e prodhimit të plotë HTML - ashtu shkruhet si në përshkrimin parametër. Se sa ajo do të marrë varet se si e madhe forumin tuaj.

Ju lutem vini re se ju gjithmonë mund të vënë faqe shtesë injorohen, ose vetëm çaktivizoni plotësisht atë që ju nuk keni hapësirë disk.

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    18

I sigurt se unë mund të çaktivizoni këtë, por kam kërkuar për të reduktuar serverload. Ndoshta ju mund të shkruani në parametrat e ACP se kjo mund të hedhur në erë hapësirë në server, jo të gjithë mund të ketë 25 koncerte të hapësirës. Ose më mirë për të gjetur një mënyrë për të zvogëluar madhësinë.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Jo të gjithë duhet edhe 1 GB për këtë. Siç kam shkruar Madhësia cache varet nga madhësia forum. Ajo arka çdo faqe të jetë e mundur forum se në qoftë se nuk është në injoruar vendosur. Forumet e vogla kanë sasi të vogla të faqeve. Forume të mëdha kanë më shumë faqe dhe burime edhe më shumë.

Anyway - kjo është ide e mirë për të bërë njerëzit të jenë më të vetëdijshëm se çfarë do të thotë se prodhimi i plotë do të jetë kopje e ruajtur HTML dhe shtoni ka informacion që ai mund të marrë shumë hapësirë disk.

Lidhje me reduktimin e madhësisë - ne mund të shtoni mundësinë për fotografi cache zip. Ajo do të marrë më shumë burime server kur cache është shkruar, por lexuar atë dhe duke e dërguar përgjigje të tilla do të jenë më të shpejtë.
    Gjithashtu ne mund të shtoni detyrë e planifikuar e cila automatikisht do të hiqni fotografi të cilat janë shumë të vjetra. Në këtë moment, ne nuk e bëjmë këtë - nëse skedari është shumë e vjetër ajo është thjesht overwritten gjatë kërkesën e ardhshëm.

Unë jam duke shkuar këtë temë për të kërkesa për veti
    Fundit edituar nga vBET; 27-06-1000:35.

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    90

Ajo do të jetë e lehtë absolutly:
    shtoni një mundësi për të cache gigabajt X vetëm dhe pastaj fshini ato që të marrë më pak i vizitoi shpesh.

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    90

Lol, pasi kam instaluar versionin e ri me cache kurrë nuk kam shikuar se sa përdorimit të saj deri tani:

Debian-50-Lenny-64-minimale: ~ # DF-h
    Madhësia filesystem Përdorur Dobi% Përdorimi ngritur mbi
    / Dev/md2 688G 80g 573G 13% /
    tmpfs 4.0G 0 4.0G 0% / lib / init / RW
    764K udev 10M 9.3 milion 8% / dev
    tmpfs 4.0G 0 4.0G 0% / dev / SHM
    / Dev/md1 2.0G 86m 1.9G 5% / boot

LOL! Para se HDD tim është përdorur me 8GiG! Thats "i madh", btw duket se arka fotografi gabuar p.sh.:
    _attachment_php_attachmentid_3350.html
    _blog_php.html
    _blog_php_do_list_y_2009_m_10.html

I dont dua të Blogs cache, dhe Attachments Oo Tags

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    38

Quote Postimi origjinal është bërë nga wowglider.de View Post
    I dont dua të Blogs cache, dhe Attachments Oo Tags
    Ju mund të shtoni ato në opsionin e injorojnë.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga wowglider.de View Post
    Ajo do të jetë e lehtë absolutly:
    shtoni një mundësi për të cache gigabajt X vetëm dhe pastaj fshini ato që të marrë më pak i vizitoi shpesh.
    Kjo është gjithashtu një mundësi. Së pari ne do të zbatojë të pastër të planifikuar dhe ndoshta zinxhir (duhet për të hetuar këtë qasje), sepse statistikat e mbajtur do të ketë efekt në punën dhe për ne të performancës është një nga çështjet kyçe. Ende - ne do të mbajë parasysh edhe zgjidhje këtë rast tjetër do të jetë jo e mjaftueshme

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga steve View Post
    Ju mund të shtoni ato në opsionin e injorojnë.
    Pikërisht - vetëm të shtuar se ti injoruar. Gjithsesi faleminderit për shënim - ne do të shtojë dhe të injoruar atachements tags injorojnë si default configuration. Blogs janë diçka që shumë përdorues mund të ketë kopje, kështu që ne nuk do të shtojë atë si fedault - por kemi bërë atë configurable pikërisht për raste të tilla - ju doni diçka më shumë për të injorohen. Pra, vetëm injorojnë atë!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Gjithashtu Unë vetëm kuptoj se ne mund të hange fotografi emërtimin formulari tip dhe të përfshijë në emrin e file nuk e konsideron të faqeve më pak të rëndësishme apo jo. Në këtë mënyrë çdo ditë kur pastrimi automatik do të fillojë ajo do të njeh appropriatelly fotografi kohë cache për të jetuar dhe do të pastra më shumë fotografi. Ideja e parë ishte për të pastruar gjithçka, nëse është më i vjetër se nuk faqeve përkatëse duhet të jetë. Tani ne do të pastra faqet përkatëse të cache të shpejtë - kështu që ju do të kurseni hapësirë shtesë disk!

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •