I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 9 e 9

Thread: vBET 3.3.4 dhe 3.3.2 vBulletin çështje

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Default vBET 3.3.4 dhe 3.3.2 vBulletin çështje

Hello.

Ju lutem vini re se vBET në versionin 3.3.4 i ka nxjerrë me vBulletin 3.3.2 - nuk është lak redirection - ajo do të shkaktojë shumë të lartë të ngarkesës server dhe disa nga faqet e përkthyer do të u rrëzua.

Ajo është e zgjidhur plotësisht, nëse ju upgrade vBulletin tuaj 3.5.1

Gjithashtu - në qoftë se dikush dëshiron të përmirësuar në vBET 3.3.4 dhe ende përdorin vBulletin 3.5.1 ne rekomandojmë fuqishëm për ta bërë atë më parë në ndonjë rast forum provë dhe le në atje. Ne testuar vBET në versionet e fundit të jetë e mundur - dhe ato janë të mbështetura, ende ne jemi wiling për të zgjidhur këtë çështje për vBulletin version 3.3.2. Pra, nëse dikush është i interesuar - ju lutem na informoni dhe detajet PM qasje në forum me konfigurim të tillë. Siç kam shkruar zyrtarisht ne mbështesim liron të fundit dhe të gjitha forumet tona provë janë përmirësuar tashmë.

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

çdo informacion mbi këtë? për disa arsye unë nuk mund të merrni vBulletin 3,5 për të funksionoj në rregull në time install vBulletin 3.8.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Jo - ne as nuk e hetojnë këtë çështje si e qartë Muslimanët e cila është korrigjuar në versionin e tyre të ri. Kjo është arsyeja pse ne nuk i shohim për zgjidhje - kjo është vetëm zgjidhur tashmë.

Ne zyrtarisht mbështet publikimin e fundit, por ne mund të hedhim një vështrim pse kjo ndodh me këtë version të vjetër Muslimanët në qoftë se ne të merrni qasje në ndonjë rast provë me konfigurim të tillë. Pra, nëse ju keni shembull testin me ato version dhe PD na futu atje ne mund të shikoni se çfarë po ndodh.

Anyway - ajo është këshilluar për të rinovuar bërë. Nëse keni probleme me versionin e ri përditësimin për Muslimanët duhet të shkoni në stafin e tyre për ndihmë.

Junior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    3

Hi;

Unë e kam instaluar në një lak të pafundme, por unë nuk mund ta përdorin, sepse ajo ju ndihmon të jetë në asnjë mënyrë?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

cilin version te vBulletin jeni duke përdorur?
    Mundohuni të rinovuar vBulletin tuaj në versionin më vonë.

Nëse kjo është një çështje tjetër, ju lutem përshkruani këtu
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 11-08-1012:31.

Junior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    3

Unë nuk mund të përmirësuar të reja versionet 3.3.3 vBulletin Versioni sepse patenta ime ka skaduar.

Çfarë tjetër mund të bëj?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju mund të degraduar versionin tuaj vBET - me versionin e parë vBET kjo çështje nuk ekziston. Ende ne nuk e rekomandojmë këtë zgjidhje, sepse çdo lirim vBET është më e optimizuar dhe kanë më shumë karakteristika.

Ju gjithashtu mund të na MD akses për të dhënat tuaja Admin CP, FTP dhe Muslimanët CP, ne do të kontrollojë atë. Ju lutemi vini re se zakonisht ne mbështesim vetëm liron të fundit, për shkak se ata kanë korrigjuar bugs. Pra, ne nuk do të garantojë për të zgjidhur çështjen e cila është në anën Muslimanët (për shkak se Muslimanët përditësimin zgjidh këtë çështje). Nëse do të gjeni të shpejtë - ne zgjidhur atë. Nëse jo, atëherë ne mund të kalojnë më shumë kohë me këtë çështje, si shërbimi integrimin e paguar e cila kushton 30 $ në qoftë se jeni dakord.

Junior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    3

Japin atë që ju thotë $ 30?

Unë nuk mund të instaluar për shkak të ju nga gabimet tuaja.

Dhe ju keni ngritur mua për të duan të parave.

Të heqë dorë shtojcë juaj nuk u gjet kthehen me paratë e mia ...

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Kasili, si Michał shkroi - ju mund të na dërgoni PM me admincp tuaj dhe detajet e FTP dhe ne do të përpiqemi për të rregulluar këtë çështje, por ne nuk garantojmë për të zgjidhur çështje e cila është në anën vBSEO (sepse vBSEO update zgjidh çështjen).
    këtë çështje është në anën Muslimanët.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •