I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 8 e 8

Thread: nuk traslation

Banned
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    10

Default nuk traslation

nuk traslation

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,

provoni këtë zgjidhje http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html#post9

opsion forum gjuhën që ju keni në admincp -> vBET-> kryesore
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 13-06-1013:19.

Banned
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    10

1. Ju nuk udhëzimet e instalimit ugar. Ju duhet të konfiguroni gjuhën opsion Forum. Vetëm configure mod >>>>>>>> I bëri
    2. Keni vendosur gabim Google Translation kryesore API - vendosur atë në vlerën e duhur ose hequr atë (jo këshilluar - vetëm vendosur atë mënyrë të përshtatshme) >>>>>>>> I mori atë dhe e vendosi atë
    3. Për disa arsye ju u bllokua nga Google >>> Google indeksuar web faqen time, por se si mund ta di që faqja ime është bllokuar

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Indexing ka asgjë për të përkthimit.

ndoshta ju u bllokua nga Google.

Ju lutemi të bëjë një fotografi googletest.php dhe e vënë atë në serverin tuaj:
    këtu keni një zgjidhje të plotë (me kod)
    # post1728 http://www.vbenterprisetranslator.co....html

Banned
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    10

rezultati është

Duke filluar testin përkthimi
    Rezultati i testit:
    Test error: No vendosur URL!

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,
    Kjo nuk është një gabim vBET, ky është një gabim nga curl.
    keni nevojë për të gjetur një zgjidhje në google për "ka vendosur url curl gabim".

Banned
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    10

Unë vërtetë nuk kanë asnjë ide
    por ajo që unë do të doja të di
    është ky problem vjen nga vendosjen server? ose disa ku?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Si ju mund të shihni ju merrni gabim nga CURL biblioteka - kështu që ju duhet të shikoni për përgjigje në CURL fushë. Ju lutem së pari sigurohuni që ju të testuar me e përshtatshme kodi - se nuk ka pasur ndonjë shtesë karakter vënë gabimisht (si hyrë para të shpëtuar). Ky test kodi është gjithashtu në dispozicion në vBET paketë / Do-not-upload/tools/googletest.php.

Ju lutemi vini re se ne japim këtu mbështetjen e vBET. Nëse çështja nuk ka të bëjë me vBET ne nuk e bëri hetime të mëtejshme, përndryshe ne do të zgjidhur ndonjë problem të çdo fëmijë. Kjo nuk është roli ynë. Tani për tani ju e dini ku ekziston çështja. Ju lutemi të hetojë këtë. Ne jemi përgjegjës vetëm për kodin vBET dhe nëse diçka nuk jashtë saj, ne thjesht nuk janë në gjendje të jetë përgjegjës për atë.

Unë bëra pak në kërkim Google për mesazhin tuaj gabimi dhe e gjeti 1 aluzion për emra të gabuar statike - kjo është arsyeja pse unë jam duke kërkuar që ju të shikoni përsëri kodin e testit tuaj. Gjetur asnjë lë të kuptohet se të tjera. Në fund, ju lutem vetëm kontaktoni me ofruesin tuaj hosting për të zgjidhur çështjet tuaja server. Ajo mund të jetë në nivel të konfigurimit server ajo mund të jetë në bug curl bibliotekës. Nuk mund të them.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •