I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 2 FirstI parë 12
Results 11 te 13 e 13

Thread: 3.1.0 Problemet me blerë vetëm!

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Cybershaolin View Post
    Testimi në nivel lokal do të thotë një forum në vetvete se nuk tregojnë askujt!
    Kjo është e madhe

Siç thashë, unë nuk jam në gjendje për të parë mundësitë për vBet kryesore në admincp time kur testimi atë në forum time. Për vënien hack tuaj në forum time live, edhe unë nuk e di më se çfarë jam gonna të bëjë me këtë që unë nuk e really appreciate lloji i përgjigjet që ju dhatë këtu.
    Edhe një herë përgjigja është - unë do të merret me këtë. Ju lutemi PM mua të gjitha detajet dhe ju nuk keni për të vendosur atë në forum tuaj të vërtetë para meje vetëm PM qasje të dhënat në bordin e provimit
    Më vjen keq që ju nuk e vlerësojmë përgjigje që unë do t'ju ndihmojnë në këtë mënyrë. Për fat të keq unë nuk e di se çfarë është arsyeja e kësaj çështjeje dhe unë nuk nevojë për qasje të jetë në gjendje për të hetuar atë për ju dhe për të zgjidhur atë për ju. Na vjen keq për problemet dhe duke pritur për PM me detaje.

Pa mundësia për të kontrolluar atë, këshillat tona vetëm për tani është përsëri - sigurohuni që ju keni qasje në internet. Dhe nga ju Unë do të thotë serverin tuaj. Unë e di që kompjuteri juaj ka qasje, por kjo duket si serveri juaj është bllokuar për të komunikuar me fjalën jashtë. Arsye tjetër mund të jetë se ju nuk keni të instaluar curl bibliotekës php. Unë nuk mund të them asgjë më shumë, pa mundësi për të kontrolluar atë.
    Fundit edituar nga vBET; 06-11-0902:28.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

lol Kjo nuk është e mundur të hyni në një forum lokale (si duke përdorur EasyPHP, XAMPP apo çfarëdo, me IP-të lokale) dmth:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). Ju duhet të dini për këtë. Por gjithsesi, harrojnë për të. Unë nuk kam nevojë më atë.

Kam përgjigjet e mia për gjëra të tjera në mënyrë, Nevermind.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

lol Kjo nuk është e mundur të hyni në një forum lokale (si duke përdorur EasyPHP, XAMPP apo çfarëdo, me IP-të lokale) dmth:

hxxp: / / 127.0.0.1/forum/index.php.). Ju duhet të dini për këtë. Por gjithsesi, harrojnë për të. Unë nuk kam nevojë më atë.

Kam përgjigjet e mia për gjëra të tjera në mënyrë, Nevermind.
    Kjo është në qoftë se ju keni IP tuaj në WAN (jo vetëm LAN). 127.0.0.1 ajo është e njëjtë si localhost dhe kjo do të thotë që ju doni të lidheni me makinë aktuale. Por ju akoma keni vet IP adresa juaj. Dhe, edhe nëse ajo është vetëm në rrjet lokal, ju prapë mund të vënë forumin tuaj test në të njëjtën makinë ku keni forumin e vërtetë. Sipas licencës: vBulletin ju keni të drejtë për të vendosur forum të tillë në directory testvb, por kjo nuk duhet të jetë në dispozicion për të parë publikut.

Në rast se në ndonjë çështje të ardhmen të shkruani vetëm. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar

Faqe 2 e 2 FirstI parë 12

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •