I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 17

Thread: Fix për ato prej jush running Poster Tweet

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Default Fix për ato prej jush running Poster Tweet

Kam gjetur se pas përmirësimit të vBET poster 3.3.2 tweet ndaluar automatikisht përditësimin. I was getting një gabim në linjë që është shtuar në dorë drejtimin functions_vbseo_createurl.php kur detyra poster cicëroj.

Ja se çfarë ju duhet për të redaktuar për të marrë gjërat punuar përsëri ... (Ose ndonjë mod që përdor url Muslimanët e)

në functions_twitterposter.php PAS
    Code:
    require_once(DIR . '/includes/functions_vbseo.php');
    add
    Code:
    require_once(DIR . '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    ri-upload file

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

I madh Ne nuk mendoj për këtë.

Ajo do të jetë më mirë nëse ju vendosni:
    PHP Code:
    require_once(DIR '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); 
    brenda vbseo file functions_vbseo_createurl.php - diku në fillim. Faleminderit se të gjitha plugins, duke përdorur vBSEO URLs do të punojë (ashtu Sitemap Gjenerator i integrimit do të jetë më e lehtë). Ju lutem kontrolloni atë - ne do të përfshijë atë në integrimin udhëzimet për folenë e lirimit.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Duket se ka një zgjidhje edhe më të mirë - sepse ajo nuk do të kërkojë ndonjë shtesë botim fotografi. Ne do të shtojë në këtë require_once init_startup goditje. Ajo do të punojë për të gjithë plugins Kjo do të përfshihen në publikimin e ardhshëm.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

A ka ndonjë mënyrë për të ndaluar tweets nga shpallësi i tweet të tweeted në gjuhën postera origjinale?

Me të vërtetë i duhet tweets postuar në anglisht, ka dikush ka një ide?

Regards,
    Simon

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë nuk e di detajet se si kjo mod punon. Në përgjithësi vBET lejon për të përcaktuar tekstet e cila nuk do të përkthehet. Nëse kjo është përfshirë në template atëherë ju vetëm mund ta vënë atë në brendësi të zonës nuk e përkthyer kështu në mes të <-! VBET_SNTA -> dhe <-! VBET_ENTA ->. Në rast të mesazheve (në mënyrë postimet, MD etj) ju mund të përdorni tekstin e brendshme të notranslate BBCode.

Ju lutem tregoni bën atë të ndihmojë.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Thanks Michal, por kjo nuk ndihmon tweets poster cicëroj (postime të Twitter) automatikisht, por tweets atë në gjuhën e poster jo gjuhën e përkthyer.

këtu është një tweet në polonisht por duhet të ketë qenë englsih http://twitter.com/thecodecagecom/status/26576603442 por duket në faqen time si englsh http://bit.ly/cNJukU
    Fundit edituar nga Simon Lloyd; 11-10-1002:41.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë nuk e kuptoj se si punon. Ju lutem shpjegoni. Ju shfaq përmbajtjen e forumit tuaj të jashtëm? Apo e kundërta? Si përmbajtja është importuar / eksportuar? ...

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Gjithashtu siç e shoh unë është shkruar në polonisht (ndoshta - nuk mund të kontrolloni përkthime të tjera, sepse tejkaluar numri maksimal i postimeve shikuara). Ju lutemi të drejtë të shkojnë atje dhe kliko Edit më pas - do të shihni se çfarë është gjuha e vërtetë atje.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Unë nuk e kuptoj se si punon. Ju lutem shpjegoni. Ju shfaq përmbajtjen e forumit tuaj të jashtëm? Apo e kundërta? Si përmbajtja është importuar / eksportuar? ...
    Poster tweet është një mod në vbulletin.org (i mund të ju lejojnë të ketë mod nëse dëshironi), kur një post është bërë në forum time pastaj pas është tweeted (dërguar në twitter) automatikisht nga mod, në qoftë se një post tjetër është bërë atëherë ajo përsëri do të merrni tweeted.

Me pak fjalë përmbajtja nuk është i importuar apo eksportuar me të vërtetë, është dërguar në fakt si një post të Twitter.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •