I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 11

Thread: Kodi i Strange

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Default Kodi i Strange

Gjetur këtë në dosjen vbet_functions_hooks:

PHP Code:
    if (THIS_SCRIPT == 'index' && !isset($_REQUEST['language'])) {
    $vbulletin->templatecache['footer'] .= '
    <span style=\'visibility: hidden;\'>aminiwerting</span>'
    ;

Çfarë është kjo e mirë për të? Të gjitha ai nuk është shtuar një pushim shtesë linjë poshtë forum tuaj.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Shumica e ndoshta ky është efekt anësor i disa prej testeve tona të brendshme (ndoshta për lidhjen e kreditit - të vërtetë e vështirë për të të treguar tani ), E cila në vend që të fshihet nga coder ishte e fshehur vetëm në stilet.

Ju lutem vetëm për të hequr atë - si ju ka shkruajtur - ajo nuk bën asgjë

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Kjo është pikërisht ajo që kam bërë

Btw, punë të mirë më të fundit lirimin-duket se edhe në kohë të pikut me një sasi të 3GB punën është e madhe! Load time server nuk kaloj 3,0 anymore! (Qe me 1200 online në 8 Nehalem kryesore!)

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga moman View Post
    Kjo është pikërisht ajo që kam bërë

Btw, punë të mirë më të fundit lirimin-duket se edhe në kohë të pikut me një sasi të 3GB punën është e madhe! Load time server nuk kaloj 3,0 anymore! (Qe me 1200 online në 8 Nehalem kryesore!)
    Kjo është me të vërtetë e madhe për të dëgjuar që klientët tanë janë të kënaqur për produktin tonë Ne ende kemi plane optimization (si cache file dhe motorët cache mbështetje), por së pari duhet të zbatojnë disa kërkesave karakteristika nga përdoruesit tanë

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

FYI ky kod është ende e pranishme në 3.3.3.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

LOL I mbyllur çështjen, si në rastin e problemeve në mënyrë që të humbasë atë në prodhim. Unë jam i hapur tani për të trajtuar atë kohë tjetër të përshtatshme.

Ju lutem vetëm hequr si herën e fundit. Na vjen keq për problemet e

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    11

Ju lutem mund të më tregoni se si për të hequr këtë nga BF 3,33 mia version? Unë gjithashtu ju dërgova një pm

<span style='visibility: hidden;'> aminiwerting </ span>

Nevermind kam gjetur atë
    Fundit edituar nga chick; 12-05-1020:49.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK - ne kemi zgjidhje për këtë. Ajo do të përfshihen në publikimin e ardhshëm. Sipas shënimeve të kodit këtë pjesë është e dobishme për ne për qëllime diagnostike (nganjëherë ndihmon në rastin e çështjeve për të gjetur se nuk është e templates gjë apo jo). Pra, kodi do të qëndrojë, por do të ketë ndryshuar stilin (për: display: none;) Dhe do të ketë absolutisht asnjë ndikim në paraqitjen e

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Ju duhet të bëni kodin tërësisht i padukshëm për end-userave për SEO dhe bandwidth për të shpëtuar qëllime. Diçka përgjatë vijës së një kontrolluar PHP kushtëzuar për një ndryshore debug globale do të ishte shumë më profesionale.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Po, por ne kemi shpesh probleme, kur u bë për të le në të klientit server. Jo të gjithë duan të ndajnë qasje në të dhënat - të gjithë gjë është e zgjidhur 10 herë më të gjatë atëherë, dhe kështu me radhë.

Ju lutem vini re se zgjidhja e vërtetë nuk do të ndikojë SEO tuaj në të gjitha - kjo gjë e vogël zbatohet vetëm në faqen kryesore forum. Dhe, siç është përshkruar tashmë ndihmoi disa herë me klientët që nuk Layouts standarde dhe disa probleme.

Ne ende do të mendoni për disa zgjidhje të tjera të cilat do të na ndihmojë në çështjet e diagnostike përdoruesve tonë pa pasur nevojë për të pyetur për detaje qasje. Nëse keni ndonjë lë të kuptohet se ne me kënaqësi do e konsiderojnë atë

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •