I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: përkthyer në /të jetë si \u0441\u0442\u0430\u0440\u043e\u043d\u043a\u0430

Anëtar
    Antarësuar
    Gusht 2010
    Postime
    83

Default përkthyer në /të jetë si \u0441\u0442\u0430\u0440\u043e\u043d\u043a\u0430

Hi!

vBET 4.9.2
    Yandex API Përkthim

kur përkthimin e internetit në Bjellorusisht (/), i gjithë teksti duket si: "\u0441\u0442\u0430\u0440\u043e\u043d\u043a\u0430"
    gjuhët e tjera janë përkthyer normalisht.
    si për të rregulluar?
    Fundit edituar nga vBET; 03-06-1920:30. Arsyeja: hiqen lang bbcode

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

A e shihni edhe në faqen tonë diku? Të vockël duhet të riprodhojnë çështje të jetë në gjendje për të rregulluar atë dhe në këtë moment ne nuk e dimë nga e cila përkthimi ofruesi i këtij përkthimi është. Që ofruesit ju përdorni? A mund të na jepni tekstin origjinal dhe të gjuhës (para përkthim)? Ne do të përpiqemi për të riprodhuar atë nga ofruesit e testit fotografi.

Gjithashtu, unë shoh se ju jeni duke përdorur vjetër vBET version. Ne përditësuar vBET të disa ofruesve të API ndryshime, kështu që është e mundur që kjo çështje tashmë është zhdukur ose janë të lidhura me ofruesit e ndryshime të cilat nuk janë të mbuluara në të vjetër vBET versionet. Ne nuk jemi të sigurt, kështu që ne do të kontrolloni atë në tonë të ri lirimin sa më shpejt që të na dha të dhënat e kërkuara. Gjithashtu, ju lutem shihni lirimin shënime për përkthime ofruesit e API ndryshime:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...e-changes.html
    Fundit edituar nga vBET; 03-06-1920:55.

Anëtar
    Antarësuar
    Gusht 2010
    Postime
    83

Text automatically translated from: Russian to: Albanian
    Translated text
    Отправил персональным сообщением примеры страниц перевода с Русского на Белорусский
    Original text

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Si ju shkroi në PD pas vBET aktualizimin e çështjes u zhduk, kështu që unë jam duke ndryshuar fije status të zgjidhur.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •