Hi!
vBET 4.9.2
Yandex API Përkthim
kur përkthimin e internetit në Bjellorusisht (/), i gjithë teksti duket si: "\u0441\u0442\u0430\u0440\u043e\u043d\u043a\u0430"
gjuhët e tjera janë përkthyer normalisht.
si për të rregulluar?
Hi!
vBET 4.9.2
Yandex API Përkthim
kur përkthimin e internetit në Bjellorusisht (/), i gjithë teksti duket si: "\u0441\u0442\u0430\u0440\u043e\u043d\u043a\u0430"
gjuhët e tjera janë përkthyer normalisht.
si për të rregulluar?
Fundit edituar nga vBET; 03-06-19 në 20:30. Arsyeja: hiqen lang bbcode
A e shihni edhe në faqen tonë diku? Të vockël duhet të riprodhojnë çështje të jetë në gjendje për të rregulluar atë dhe në këtë moment ne nuk e dimë nga e cila përkthimi ofruesi i këtij përkthimi është. Që ofruesit ju përdorni? A mund të na jepni tekstin origjinal dhe të gjuhës (para përkthim)? Ne do të përpiqemi për të riprodhuar atë nga ofruesit e testit fotografi.
Gjithashtu, unë shoh se ju jeni duke përdorur vjetër vBET version. Ne përditësuar vBET të disa ofruesve të API ndryshime, kështu që është e mundur që kjo çështje tashmë është zhdukur ose janë të lidhura me ofruesit e ndryshime të cilat nuk janë të mbuluara në të vjetër vBET versionet. Ne nuk jemi të sigurt, kështu që ne do të kontrolloni atë në tonë të ri lirimin sa më shpejt që të na dha të dhënat e kërkuara. Gjithashtu, ju lutem shihni lirimin shënime për përkthime ofruesit e API ndryshime:
http://www.vbenterprisetranslator.co...e-changes.html
Fundit edituar nga vBET; 03-06-19 në 20:55.
Si ju shkroi në PD pas vBET aktualizimin e çështjes u zhduk, kështu që unë jam duke ndryshuar fije status të zgjidhur.