I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: Mund ta çaktivizoni disa plugins?

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Default Mund ta çaktivizoni disa plugins?

Hi Michael,

Unë jam duke u përpjekur për të zvogëluar ngarkesën, ajo është ende një problem, web faqen time është 100% kopje e ruajtur.

Nëse Unë vetëm dua përkthyes për të përkthyer faqe për mysafirët dhe asnjë nga karakteristika të tjera si shumë forum etj Asistencë Gjuhësh mund ta çaktivizoni disa nga plugins?

Do të këtë të reduktuar ngarkesën?

Unë vetëm dua një përkthyes i thjeshtë, kështu që vetëm faqet e reja mbi url të reja, asnjë nga gjëra të tjera dashuroj.

Thanks.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Në këtë rast ju mund ta çaktivizoni shumë plugins. Por së pari - ju me të vërtetë nevojë për të? Cila është koha e përkthimit faqe në forumin tuaj? Load Server është parametri virtuale dhe ju nuk duhet të shqetësohen për atë nëse kërkesat tuaja janë të trajtohen të shpejtë. Kjo mund të jetë se ju keni ende shumë të burimeve të papërdorura dhe ngarkesën në server është i lartë, për shkak të konfigurimit të Apache MySQL gabuar ose që forcat e klientë të tjerë për të pritur (unë mendoj kështu - nuk punojnë në këtë fushë). Ajo mund të jetë se ju keni më shumë klientë në të njëjtën kohë dhe ata janë duke pritur në radhë, por ata janë duke pritur për kohë të shkurtër të vërtetë dhe ju nuk duhet të shqetësohen për të.

Pra ju lutem shikoni në përdorimin tuaj të kujtesës dhe të përdorimit të CPU dhe në qoftë se keni ende burimet e pastaj të kuptoj se pse temat e tuaja janë duke pritur për CPU në vend të reduktuar funksionalitetit vBET. Por sigurisht, nëse ju nuk keni nevojë për përkrahje në shumë gjuhë që ju mund të çaktivizoni shumë plugins vBET.

Nga rruga - ju mund të gjeni këtu të plotë dosjen tonë robots.txt e cila bllokon robotë që të mos zvarritje në faqet e rëndësishme të mos përkthehet. I updated sot, pra ju lutemi të shikoni këtu: # post1178 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    Fundit edituar nga vBET; 10-03-1021:38.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •