I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 3 e 3

Thread: Konsolidimi i përkthimit të bazave të të dhënave?

Anëtar
    Antarësuar
    Gusht 2010
    Postime
    83

Default Konsolidimi i përkthimit të bazave të të dhënave?

Përshëndetje!
    Version 4.9.2
    Nuk është një i vjetër (2012-2016) të jashtëm e të dhënave të 5 GB dhe një të ri (2017-2018) jashtme e bazës së të dhënave 2 GB. Unë mund të bashkojë të tyre?
    Kombinuar përkthimi bazat e të dhënave në mënyrë që përkthimi i mesazheve 2012-2016 ishin nga e vjetra e të dhënave, dhe mesazhe 2017-2018 ishin nga një bazë të dhënash të re?

Faleminderit!

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Përshëndetje,

Së pari ajo do të jetë shumë i mençur për të kombinuar ato bazat e të dhënave, sepse tani ju nuk keni qasje në të gjitha përkthimet, kështu që ata janë marrë përsëri nga ofruesit e, çfarë të ulët të performancës dhe në rast se ju jeni duke përdorur paguar ofruesit gjithashtu krijon kosto shtesë (ju mund të përdorni vBET me vetëm lirë përkthime).

Thjeshtë qasje është për të hale për të SQL fotografi cache të rrumbullakëta nga të re të të dhënave dhe pastaj ekzekutuar SQL në të vjetër e të dhënave. Vetëm sigurohuni se SQL nuk përfshin rënie tabela udhëzime (as krijuar). Kjo është më e thjeshtë pasi, ashtu si unë të marrë, ju do të lëvizin më pak të dhëna, por në këtë mënyrë për të dyfishuar përkthime ju do të qëndroni me version të vjetër (për shkak të unik pengesë në tekstin origjinal).
    Nëse ju lëvizni të vjetër një të ri, atëherë ju do të shkojë më shumë të dhëna (duke supozuar nga kohor), por për të dyfishuar përkthime ju do të qëndroni me të reja.
    Gjithashtu, ju lutem vini re se për shkak të kufizimeve të MySQL, për shumë kohë teste për të përkthyer nuk është unike pengesë, kështu që ata mund të jetë dyfishuar në bazën tuaj të të dhënave. Ajo nuk do të dëmtojë kërkesën tuaj, ju vetëm do të humb disa HDD e hapësirës.

Gjithashtu - së pari ju lutem, kontrolloni që e mia supozime janë të sakta dhe të krahasojnë bazat e të dhënave madhësive. Është e mundur që juaj e të dhënave të reja tashmë është e mbushur me të dhëna nga vjetër dhe ju nuk keni për të lëvizur asgjë. Ju gjithashtu mund të provoni atë në disa cache tabela për ndërmarrjet e vogla e të mesme ose të teksteve dhe të kontrolluar a ka ndonjë përkthimi të ishte zhdukur në të të dhënave të reja. Nëse ju jeni duke përdorur bazën e të dhënave të reja prej fillimit të 2017 është e mundur që në sajë të merimangave të gjitha tuaj të vjetër përmbajtja është përkthyer tashmë. Ajo është gjithashtu e mundur që forumi juaj është kaq e madhe, se ju jeni vazhdimisht të drejtuar nga lirë përkthimet e kuotave në mënyrë të dhënave të reja nuk është ende e populluar. Është gjë e mençur për të krahasuar e tyre - madje edhe vetëm nga madhësia. Në qoftë se e reja është më e madhe, më pas ajo më tepër tashmë ka tekste të vjetra,
    Fundit edituar nga vBET; 25-04-1823:21.

Anëtar
    Antarësuar
    Gusht 2010
    Postime
    83

Përshëndetje!

Faleminderit!
    Baza arriti të bashkojë të saktë

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja