I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 13

Thread: URL nuk është duke punuar si duhet, kur apostrof në titull

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Default URL nuk është duke punuar si duhet, kur apostrof në titull

Shih shembullin këtu: Problemet V'mail w / V3 hapur për *********

Lidhjet flamur në fund do të / ******** / t194603-v '

Çdo gjë pasi 'është duke u prerë

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

në rregull, diçka e çuditshme po ndodh. Që nga fjala m otorola (pa hapësira) është filtruar në këtë faqe, url është duke u ridrejtuar. Në redirection "po kthehet në% 27. Me 27% në URL gjërat të punojnë mirë. Nëse ju zëvendësojë% 27 me një "ju do të shihni atë që unë jam duke iu referuar. E njëjta gjë nuk ndodh në këtë forum, unë jam guessing sepse parametrat URL për AlbaForum nuk janë të lejuar karaktere të veçanta.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

AlbaForum duhet të prerë ose të zëvendësojë karaktere të veçanta. Unë nuk e kanë gjetur një lidhje në faqen tuaj me karaktere të veçanta. A AlbaForum nuk zëvendësohet diku karaktere të veçanta në lidhje?

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Quote Postimi origjinal është bërë nga Marcin Kalak View Post
    AlbaForum duhet të prerë ose të zëvendësojë karaktere të veçanta. Unë nuk e kanë gjetur një lidhje në faqen tuaj me karaktere të veçanta. A AlbaForum nuk zëvendësohet diku karaktere të veçanta në lidhje?
    Jo, ajo nuk është zëvendësuar karaktere të veçanta. A e dini se si për të vendosur gjërat në mënyrë që të bëjë?

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Jo Ne mbështesim konfigurimin e vBET, jo të drejtat e rezervuara.

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Quote Postimi origjinal është bërë nga Marcin Kalak View Post
    Jo Ne mbështesim konfigurimin e vBET, jo të drejtat e rezervuara.
    Po, e di, por kjo vendosjen në AlbaForum është duke shkaktuar vBET të dështojë në rastin konkret

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

A janë lidhjet me ' do të shfaqet në faqen e internetit? A do të shkaktojë çështje duhet të futni ' me dorë?
    Ju mund të provoni për të futur një rregull në AdminCP-> vBulletin-> Control Panel-> General Setings-> Character Ndërrimi.

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Zëvendësimi Karakteri nuk punon vetëm nëse Hiq / Replace jo-anglisht karaktere në URLs është në. Nëse është ndezur atëherë natyrisht se jo-anglisht karaktere janë hequr pastaj / zëvendësohet

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

A keni provuar për të shtuar një rregull të Define Custom zëvëndësimin tuaj KarakteriAdminCP-> vBulletin-> Control Panel-> General Setings-> Character Ndërrimi?

A janë lidhjet me 'do të shfaqet në faqen e internetit? A do të shkaktojë çështje ju duhet për të hyrë "me dorë?

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

po kam shtuar këtë rregull:'' '=>'', por ajo nuk ka efekt. Unë gjithashtu u përpoq ndryshuar urlencoding "Disable" "në URLs?" por kjo nuk do të funksionoj në rregull.

Arsyeja e vetme kam vënë re këtë është për shkak Google doja të përfitoj koduar URL-të dhe ndryshoni kodimin të karakterit. Në shembullin e mësipërm% 27 është ndryshuar për 'dhe pastaj indekseve Google gjuhë të ndryshme me' në URL. Por në këtë rast URL-së janë duke u rrugë që pret shkurt. Nëse ndryshoni% 27 për 'dorë nuk ka përcjellim në 27%.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •