Shih shembullin këtu: Problemet V'mail w / V3 hapur për *********
Lidhjet flamur në fund do të / ******** / t194603-v '
Çdo gjë pasi 'është duke u prerë
Shih shembullin këtu: Problemet V'mail w / V3 hapur për *********
Lidhjet flamur në fund do të / ******** / t194603-v '
Çdo gjë pasi 'është duke u prerë
në rregull, diçka e çuditshme po ndodh. Që nga fjala m otorola (pa hapësira) është filtruar në këtë faqe, url është duke u ridrejtuar. Në redirection "po kthehet në% 27. Me 27% në URL gjërat të punojnë mirë. Nëse ju zëvendësojë% 27 me një "ju do të shihni atë që unë jam duke iu referuar. E njëjta gjë nuk ndodh në këtë forum, unë jam guessing sepse parametrat URL për AlbaForum nuk janë të lejuar karaktere të veçanta.
AlbaForum duhet të prerë ose të zëvendësojë karaktere të veçanta. Unë nuk e kanë gjetur një lidhje në faqen tuaj me karaktere të veçanta. A AlbaForum nuk zëvendësohet diku karaktere të veçanta në lidhje?
Jo Ne mbështesim konfigurimin e vBET, jo të drejtat e rezervuara.
A janë lidhjet me ' do të shfaqet në faqen e internetit? A do të shkaktojë çështje duhet të futni ' me dorë?
Ju mund të provoni për të futur një rregull në AdminCP-> vBulletin-> Control Panel-> General Setings-> Character Ndërrimi.
Zëvendësimi Karakteri nuk punon vetëm nëse Hiq / Replace jo-anglisht karaktere në URLs është në. Nëse është ndezur atëherë natyrisht se jo-anglisht karaktere janë hequr pastaj / zëvendësohet
A keni provuar për të shtuar një rregull të Define Custom zëvëndësimin tuaj Karakteri në AdminCP-> vBulletin-> Control Panel-> General Setings-> Character Ndërrimi?
A janë lidhjet me 'do të shfaqet në faqen e internetit? A do të shkaktojë çështje ju duhet për të hyrë "me dorë?
po kam shtuar këtë rregull:'' '=>'', por ajo nuk ka efekt. Unë gjithashtu u përpoq ndryshuar urlencoding "Disable" "në URLs?" por kjo nuk do të funksionoj në rregull.
Arsyeja e vetme kam vënë re këtë është për shkak Google doja të përfitoj koduar URL-të dhe ndryshoni kodimin të karakterit. Në shembullin e mësipërm% 27 është ndryshuar për 'dhe pastaj indekseve Google gjuhë të ndryshme me' në URL. Por në këtë rast URL-së janë duke u rrugë që pret shkurt. Nëse ndryshoni% 27 për 'dorë nuk ka përcjellim në 27%.