I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 11

Thread: paralajmërim php në të gjitha faqet

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Default paralajmërim php në të gjitha faqet

Getting këtë në të gjitha faqet e mia. Drejtimin versionin më të fundit.

Warning: Invalid argument i furnizuar për foreach () në / home / site / public_html / përfshinë / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 734

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Ju lutem, më jepni një lidhje me çështjen. Ju lutem më dërgoni një hollësi qasje PM për CP Admin dhe FTP. Unë do të kontrollojë se çfarë po ndodh atje

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Unë nuk kam qasje në FTP.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Quick fix për këtë çështje:
    1. Fotografi Hapur përfshin / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    2. Gjej të:
      PHP Code:
      if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag']) 
    3. Replace tek:
      PHP Code:
      if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'] && !$vbulletin->userinfo['userid']) 

Kjo doze do të shtohet në lirimin e ardhshëm.

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

thanks, që ka punuar.

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

I përditësuar për të versionin e fundit të vBET. Unë kisha për të ri-aplikoni këtë fix, por ajo tashmë është duke treguar në të gjitha faqet e ftuar pa marrë parasysh çfarë.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Unë nuk e shoh këtë çështje në faqen tuaj te internetit.
    Version vBET fundit është 4.7.2. Versioni juaj është 4.7.1. A keni bërë një degraduar?

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Po, unë reduktohen pasi kam parë këtë, por kjo duket si ajo që po ndodh në 4.7.1 si. Është vetëm ndodh kur nuk ka ofruesit e përkthimit janë në dispozicion (Google është shënuar si të vlefshme në rastin tim, por unë nuk kam një çelës API hyrë për ta). Kur kjo ndodh temat janë gjithashtu nuk u përkthyer.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Nëse ju nuk keni një Google kyç atëherë ajo duhet të jetë me aftësi të kufizuara automatikisht. Ju me dorë të kthehet off Google në AdminCP-> vBET-> Mundësuesa Translation Disponueshmëria. Please let me know nëse Google të kthehet në automatikisht në AdminCP-> vBET-> Mundësuesa Translation Disponueshmëria.
    Please let me know nëse kjo zgjidh çështjet.

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Quote Postimi origjinal është bërë nga Marcin Kalak View Post
    Nëse ju nuk keni një Google kyç atëherë ajo duhet të jetë me aftësi të kufizuara automatikisht. Ju me dorë të kthehet off Google në AdminCP-> vBET-> Mundësuesa Translation Disponueshmëria. Please let me know nëse Google të kthehet në automatikisht në AdminCP-> vBET-> Mundësuesa Translation Disponueshmëria.
    Please let me know nëse kjo zgjidh çështjet.
    Në fakt, duket se e kisha gabim. Edhe pse Google tani është duke qëndruar në minutën e vendosur atë me dorë, gabimi ende shfaqet. Megjithatë, kjo nuk duket të gjithë kohës. Unë nuk mund të gjeni një model. Natyrisht ajo shkon larg kur "Shto tag alternativ" është fikur.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •