I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Switching nga të drejtat e rezervuara për të dbSEO

Junior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    2

Default Switching nga të drejtat e rezervuara për të dbSEO

Me mods me aftësi të kufizuara:

Warning: Caktimi i vlerës së kthyer të ri duke iu referuar është deprecated në .... / përfshinë / init.php (351): eval () 'd code on line 139
    Në pamundësi për të shtuar cookies, header dërguar tashmë.
    Skeda: / var / www / site.com / forum / përfshinë / class_core.php
    Line: 5755

Me mods aktivizuar / prapa më:

Warning: Caktimi i vlerës së kthyer të ri duke iu referuar është deprecated në .... / përfshinë / init.php (351): eval () 'd code on line 139

Paralajmërim: Vetëm variablave duhet të caktohet duke iu referuar në .... / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 851

Drejtimin nginx, kështu që unë u përpoq:

(Pa;
    rishkruaj ^ / Forume / ((urllist | sitemap_) * \\ (xml |...? txt) (\\ gz))? $ / forums / vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 kaluar

rishkruaj / Forume / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / forume / e fundit?;
    rishkruaj ? / Forume / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / forume / $ 2 e fundit;

Duket se unë duhet të kaloni rewrites për dbSEO dhe vBET, si mund ta bëjë këtë?

Unë tashmë kanë rregulla të ngjashme me:

if (!-e $ request_filename) {
    rishkruaj ^ / forume /(.*)$ / forume / vbenterprisetranslator_seo.php fundit;
    }

}

if ($ request_filename ~ "\\. php $") {
    rishkruaj ^ / forume /(.*)$ / forume / vbenterprisetranslator_seo.php fundit;
    }

por duke treguar dbseo fundit;

Config tanishëm nginx:

vend / forum / {

try_files $ uri $ uri / / forum / dbseo.php $ args?;

rishkruaj

/ Forume / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / forume / e fundit?;
    rishkruaj

? / Forume / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / forume / $ 2 e fundit;

në qoftë se ($ request_uri ~ * ^ / forum / mobiquo) {
    break;
    }

në qoftë se (-f $ request_filename) {
    skadon 30D;
    break;
    }

if ($ request_filename ~ "\\. php $") {
    rishkruaj ^ (/ forum / *.) $ / forum / dbseo.php e kaluar;
    }

if (!-e $ request_filename) {
    rishkruaj ^ / forum / $ / forum / dbseo.php fundit (*.);
    }

}
    }

Ju lutemi të ndihmojë në ndihmë

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Mundohuni të fikur shfaqjen e paralajmërimeve në vB (më shumë info).

Junior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    2

Më vjen keq, por kjo nuk duket si një zgjidhje për mua. Paralajmërimet mund të sigurojë informacion të vlefshëm në fusha të tjera. A do të ju lutem më ndihmoni të zgjidhur këtë compatibility?

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Ne ndryshuar kodin dhe në versionin e mëvonshëm kodi ynë nuk do të shkaktojë një paralajmërim në versionin e fundit të vb. Këto i ndryshimit është shumë e shumë për të bërë për ta doze. Kuptohet nuk ndikojnë rezultatet. Lidhja që kam dhënë është zyrtare vB zgjidhja nuk për të shfaqur një paralajmërim. Çështja e një paralajmërim të bëjë me të gjitha shtojcat në VB fundit.
    vBET aktualisht mbështet të drejtat e rezervuara dhe url miqësore. Ne nuk e mbështesin aktualisht dbSEO. Ju mund të ndryshojë rregullat, por ne nuk mund të garantojë se dbSEO nuk do të bëjë përcjellëse, ose surpriza të tjera - vBET nuk janë të integruar dhe testuar me dbSEO.
    Unë sugjeroj që ju përdorni një të lirë, url ngulitur miqësore në VB.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •