I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: vBET 3.8.0 dhe 4.7.0 Released - përkthim të lirë dhe më të lirë makinë në dispozicion!

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Default vBET 3.8.0 dhe 4.7.0 Released - përkthim të lirë dhe më të lirë makinë në dispozicion!

Hello.

FALAS dhe më e lirë PËRKTHIMI MACHINTE NË vBET!

Sot kemi për ju të reja vBET njoftime për 3.x dhe 4.x me shumë përmirësime. Më e rëndësishme - shumë përkthime të LIRË dhe shpenzimet optimizim. Ne kemi shtuar mbështetjen për ofruesit e re: Yandex (1M karaktere FALAS / DITA), DetectLanguage (5 000 zbulimet e lirë e përditshme), SDL Të jetë Global (1/4 e lirë se Google). Gjithashtu ne optimizuar përkthime të dënimeve GUI me numra, duke e ndarë atë - tani ndryshon numri nuk do të krijojë përkthim të ri për tërë dënimit dhe numrat nuk janë përkthyer fare (configurable). Ne u kontrolluar shkrimet e përkthimit për muaj të tërë për ta bërë atë më të mirë
    Për detaje ju lutem shihni më poshtë:

KOSTOT optimizations:
    • Mbështetja e përkthimeve Yandex (Karaktere 1M /ditë FALAS, Për të krahasuar Google jep 0, Microsoft jep 2m karaktere pa pagesë / muaj). Id nuk e mbështet të gjitha gjuhët çiftet por është përmirësimi kosto të mëdha. Mos harroni të vendosur kyç API (Admin CP -> vBET -> Përkthimi Ofruesit e)
    • Mbështetja e përkthimeve SDL BeGlobal (1/4 e lirë se Google). Jo mbështet të gjitha kombinimet e gjuhëve, por ato do të mbështeten jetë më e lirë. Mos harroni të vendosur kyç API në qoftë se ju doni të përdorni atë
      • KUJDES: Në këtë moment (22 tetor 2013) SDL BeGlobal nuk e lejon për të vendosur kufizime shpenzimet! Duke përdorur atë për instalimet e reja (ku përkthime cache nuk është mbushur) mund të përfundojë me faturë të madhe. Gjithashtu për instalime të vjetra (te përkthimet cache mbushur) kjo mund të krijojë shumë të shpenzimeve në rast të sulmit të suksesshëm spam.
      • SHËNIM PËR KUJDES: Në këtë moment SDL BeGlobal është duke punuar për të shtuar mundësinë për të kufizuar shpenzimet. Dhe për shkak se ajo është 1/4 më të lirë se Google ia vlen të përdorin atë. Ende ju lutem vini re se ne nuk e rekomandojmë përdorimin e ndonjë API paguar pa kufizim të shpenzimeve, për shkak të arsyeve të përmendura në paralajmërim.
      • DO TË SAFE shpejti: Sipas informatave nga ekipi SDL BeGlobal, shpenzimet funksionalitetin Kufizimi duhet të jetë në dispozicion së shpejti.
    • Mbështetja e Detect Language (5 zbulimet 000 Gjuha /ditë FALAS, Në Google ju paguani për çdo një nga personazhet e tij). Mbështet zbulimit për të gjitha gjuhët. Mos harroni për ta kthyer atë në (Vendosur kryesorë të saj API DHE vendosur Admin CP -> vBET -> Gjuha e Zbulimit -> Zbulimin API te Detect Language)
    • SHËNIM: vBET automatikisht radhët e gjata të ofruesve për çdo gjuhë çifte për të rritur maksimalisht kostot, në mënyrë të lirë dhe më të lirë ofruesit e do të jetë përdorur më parë më e shtrenjtë në qoftë se ka një mundësi të tillë. Ende vetëm një gjuhë zbulimin API është përdorur gjithmonë - shih mëparshme pikë për detaje.
    • Zbulimin Language për postimet e reja tani është bërë pak para kursim - jo më shumë duke kontrolluar post që do të kundërshtohet gjithsesi.
    • Fixed bug për të mos përkthimin numrat (atyre ku me të vërtetë ende të përkthyera). Tani ky opsion edhe nuk përkthehet datat (shih përshkrimin në "Admin CP -> vBET -> Options Translation -> Mos përktheni numrat" për detaje).
    • Nuk përkthejnë numrat në shumë vende (me të vërtetë shumë e përkrahur vende). Ju lutem vini re se të mëparshme opsion punon vetëm për tekste të cilat janë tërësisht numra. Për të shmangur përkthim të ri çdo kohë disa GUI tekst duke përfshirë numri do të ndryshojë (si: Pikëpamjet e 12; Pikëpamjet 13...), tani vBET ndan këto numra në rezultat HTML (kryesisht nga italic html nyje). Çfarë e bën vetëm një përkthim (në këtë shembull Shikime), Sepse numrat nuk do të përkthehet.
    • Mos e shfaq e përdoruesit faqet e ndaluara anëtare, info vetëm për përdoruesit të mos regjistruar (configurable).
    • Mos lejoni të drejtat e rezervuara për të ndryshuar fjalë kyçe të meta dhe përshkrimet për faqet e përkthyer. Tani ne nuk e përkthyer fjalë kyçe dyfishta shtuara nga vBulletin, as përmbajtja e BBCodes kodit, php, html dhe e cila është shtuar atje nga të drejtat e rezervuara. Faqe normale janë pa ndryshime në këtë çështje.
    • Dhe shumë më shumë - shumë për të përshkruar çdo rast.

NDRYSHIMET:
    • Opsioni "Translate mesazhet AlbaForum në JavaScript", miratuar për AlbaForum 3.6.1 (vetëm për vBET 3.x, sepse AlbaForum 3.6.1 nuk punojnë si duhet në vBulletin 4.x)

Bugs korrigjohen:
    Fundit edituar nga vBET; 23-10-1317:45.

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    31

Thumbs up

Punë të papaguara të mirë!
    Thank you so much!

Me API të re Yandex të gjitha gjuhët evropiane duke punuar përsosur në web faqen time tani.

Unë kam vetëm probleme me gjuhë Hebraisht / arabe - ata nuk e përkthejnë në të gjitha.
    Mund të jetë Yandex nuk punon me ta?
    Fundit edituar nga sergarch; 22-10-1323:43.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Po - Yandex nuk e mbështet të gjitha gjuhët ... Ju lutem shikoni këtë (unë mendoj) artikull i madh (minave http://www.vbenterprisetranslator.co...e-cheaper.html

Gjithashtu nëse ju jeni intersted për detaje - këtu ju kanë mbështetur palë të gjuhës Yandex nga hera e fundit whe kontrolluar:
    Code:
    ["ru-en","ru-pl","ru-uk","ru-de","ru-fr","ru-be","ru-es","ru-it","ru-da","ru-pt","ru-nl","ru-bg","ru-hr","ru-cs","ru-sv",
    "ru-tr","ru-ro","ru-sr","en-ru","en-uk","en-de","en-fr","en-be","en-es","en-it","en-da","en-pt","en-nl","en-cs","en-sv","en-tr","pl-ru",
    "pl-uk","pl-be","uk-ru","uk-en","uk-pl","uk-de","uk-fr","uk-es","uk-it","uk-bg","uk-cs","uk-tr","uk-ro","uk-sr","de-ru","de-en","de-uk",
    "de-fr","de-be","de-es","de-it","de-tr","fr-ru","fr-en","fr-uk","fr-de","fr-be","be-ru","be-en","be-pl","be-de","be-fr","be-es","be-it",
    "be-bg","be-cs","be-tr","be-ro","be-sr","es-ru","es-en","es-uk","es-de","es-be","it-ru","it-en","it-uk","it-de","it-be","da-ru","da-en",
    "pt-ru","pt-en","nl-ru","nl-en","bg-ru","bg-uk","bg-be","hr-ru","cs-ru","cs-en","cs-uk","cs-be","sv-ru","sv-en","tr-ru","tr-en","tr-uk",
    "tr-de","tr-be","ro-ru","ro-uk","ro-be","sr-ru","sr-uk","sr-be"]

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Default Rrjedhje përkthimi për SDLBeGlobal

Hello.

Ne kemi gjetur rrjedhjet përkthimi për SDL BeGlobal në këtë version. Kjo është vetëm rreth përkthimeve me "shenjë të përfshira. Për përkthimin e tillë nuk ka të metash në rezultat analizë gramatikore. Pra, rezultatet nuk do të cache dhe përkthime të tilla janë pyetur përsëri, dhe përsëri nga ofruesi.

Kjo është e fiksuar tashmë dhe do të përfshihen në lirimin e ardhshëm.

Për këtë version pleas përdorni këtë doze:
    1. Open File /includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php
    2. Gjej të:
    Code:
    $result = str_replace(array('\"', '\\\\', '\r\n'), array('"', '\\', ' '), $result);
    3. Replace nga:
    Code:
    $result = str_replace(array('\"', '\\\\', '\r\n', '\n'), array('\'', '\\', ' ', ' '), $result);
    Siç u përmend kjo do të përfshihen në lirimin e ardhshëm

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •