I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: vBET dhe SEO

Junior Member
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    1

Default vBET dhe SEO

Text automatically translated from: Polish to: Albanian
    Translated text
    Si funksionon vBET nga SEO.
    Kam planifikuar për të blerë spinën në forum i madh, por unë jam i frikësuar të bjerë nëpërmjet saj.
    Të bëjë një shumë njerëz do të jetë i ndezur kur plug.
    Përveç kësaj, ka ndoshta disa lirime?
    Original text

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

vBET është i integruar me kabinë vBulletin vB dhe URL-të miqësore me përkthimin links faqe. Pra, çdo faqe e re ka përkthyer jo vetëm fjalë kyçe përmbajtjen, përshkrimin, por edhe URL-në. Kjo siguron që për spiders kjo është e dukshme në faqen krejtësisht të re e kaluar në milingona tjetër e gjuhës do të indeksuar. Të gjitha teknikat e duhura SEO që janë të përfshira tashmë do të qëndrojë, ne vetëm do të përkthehet përmbajtjen, meta dhe URL.

Nëse forum juaj është i madh, atëherë ne këshillojmë në hapin e parë për të kufizuar gjuhë të cilën ju do të shërbejnë. Ashtu si me të vërtetë kufizojnë atë (për shembull në 2-3 gjuhë - një tuaj dhe disa shtesë). Dhe pastaj me kalimin e kohës për të shtuar më shumë gjuhë. Kjo është për shkak se edhe në qoftë se ju do të përdorni përkthime të paguara (ju mund të përdorni vetëm një lirë), atëherë më së shumti ju do të kufizojë shpenzimet tuaja dhe disa nga faqet do të duhet të presë për përkthim për shkak të kufijve të përdorura. Same kur ju do të përdorni vetëm përkthim falas. Pra, pas një kohe, kur përkthimet do të jetë kopje e ruajtur nga vBET ju mund të shtoni gjuhë të re, dhe kështu një nga koha në kohë. Ajo do të jetë gjithashtu e mirë për SEO, pasi në qoftë se ju keni forum të vërtetë të madhe, atëherë në qoftë se ju shumohen përmbajtjen tuaj me 53 menjëherë atëherë SEO juaj do të mund të dëmtojë në ndonjë mënyrë (detaje në lidhje me indeksimin nuk janë të njohur, por nuk veprojnë dyshimtë).

Ne nuk jemi në gjendje të them se sa përdoruesit e rinj të regjistroheni në forum tuaj. Kjo varet kryesisht në temë dhe sa tërheqëse është forum për përdoruesit. Për të sigurt trafiku juaj do të rritet shumë dhe disa nga mysafirët e reja mund të regjistrohen. Ashtu si në këtë faqe: thjeshtë-NLP.pl darmowe forum o NLP - forum o NLP - ajo është përdorur vetëm lirë përkthime (Microsoft, Apertium dhe tashmë Yandex, sepse ne e përdorin atë si test i vërtetë forum i cili ofron të dhënat reale për përkthime dhe na lejon të gjeni bugs para ne lirim), dhe ka shumë të huaj përdoruesit e cila gjithashtu shkruan postimet e bëra në gjuhët e tyre (vBET zbulon atë dhe trajton ai - ashtu si edhe për mesazhin tuaj). Kërkim në grupe për gjuhën e parazgjedhur (shtuar dhe menaxhuar nga vBET) unë shoh që ne kemi atje disa mijëra të huaj përdoruesit (kryesisht me gjuhën angleze gjuha e albumit) dhe për shkak se ne nuk jemi të detyruar për të vendosur gjuhën e parazgjedhur (kjo është e mundur duke opsion) me siguri ka shumë më tepër (për të siguruar kërkim si shumë polake përdoruesit e vendosur.

Ne nuk ofrojnë zbritje në këtë kohë.

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Im running në çështjet ku unë duhet të outranking shumë vende por unë jam gjetur makinë përkthyer faqe duket të jetë një kyç për të mia më renditjen, Çdo mendime mbi këtë si unë jam duke lexuar shumë artivles se google faqet e përkthyer janë një deathnail për seo? Unë kam ben përdorimin e produktit për vite dhe jam shumë e lumtur me të, por unë mendoj se unë mund të kenë nevojë për të hequr përkthime.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne kurrë nuk mendojnë se makina tranlsation renditjen më të ulët. Në fakt menduam se e kundërta - faqet e përkthyer sjell më shumë përdoruesit dhe të fillojnë të miltilanguate diskutime.

Kur merimangat janë zvarritur faqen tuaj kanë marrë tekstin që në hapin e ardhshëm është indeksuar. Kjo do të thotë se përmbajtja juaj është kujtuar në tërësi dhe në pjesë të - të komplikuar, duke përdorur algorithm scripts janë të rangut përmbajtjen tuaj nga fjalë të ndara. Script nuk është në gjendje të tregojë bën përmbajtjen tuaj është krijuar nga burrat ose përkthyer automatikisht, sidomos që vBET mbështet manual korrigjime. Scripts nuk janë në gjendje për të të treguar atë, sepse përkthyer përmbajtje është krijuar nga scripts vetë - ju keni në përmbajtjen tuaj më të mirë atë të shkrimit mund të bëjmë në fushën e tekstit të analizuar. Pra, duke shkuar në këtë mënyrë kjo mendoj të jetë më e mirë e përmbajtjes në indeksin për scripts\programet, sepse është në formë të cilat shkrimit të kuptuar më mirë - kjo është e gjeneruar nga scripts.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •