Ne kurrë nuk mendojnë se makina tranlsation renditjen më të ulët. Në fakt menduam se e kundërta - faqet e përkthyer sjell më shumë përdoruesit dhe të fillojnë të miltilanguate diskutime.
Kur merimangat janë zvarritur faqen tuaj kanë marrë tekstin që në hapin e ardhshëm është indeksuar. Kjo do të thotë se përmbajtja juaj është kujtuar në tërësi dhe në pjesë të - të komplikuar, duke përdorur algorithm scripts janë të rangut përmbajtjen tuaj nga fjalë të ndara. Script nuk është në gjendje të tregojë bën përmbajtjen tuaj është krijuar nga burrat ose përkthyer automatikisht, sidomos që vBET mbështet manual korrigjime. Scripts nuk janë në gjendje për të të treguar atë, sepse përkthyer përmbajtje është krijuar nga scripts vetë - ju keni në përmbajtjen tuaj më të mirë atë të shkrimit mund të bëjmë në fushën e tekstit të analizuar. Pra, duke shkuar në këtë mënyrë kjo mendoj të jetë më e mirë e përmbajtjes në indeksin për scripts\programet, sepse është në formë të cilat shkrimit të kuptuar më mirë - kjo është e gjeneruar nga scripts.