I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 2 FirstI parë 12
Results 11 te 17 e 17

Thread: Më shumë përkthime të lira dhe më të lirë!

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne morëm konfirmimin nga SDL BeGlobal se ata tashmë e implementuar mbështetje për përkthim vargjeve Kjo nuk është e dokumentuar, por ata na thanë se ne do të merrni shembullin e përdorimit. Në këtë moment ne jemi duke pritur për shembull. Shpresoj se ne do të merrni atë së shpejti kështu që ne do të jetë në gjendje të lëshojë këtë ose javën e ardhshme

Na vjen keq ajo merr kaq shumë kohë, por këtu nuk varen tërësisht nga ne. Gjithashtu ju do të u testuar zgjidhje më të mirë, sepse ajo tashmë është duke punuar mbi një muaj më 2 forumet tona reale gjalla.

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    31

Përshëndetje!
    Ne jemi duke pritur për një version të ri të vBET me Yandex API!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne kemi shembullin dhe ne jemi duke punuar në këtë të drejtë tani Ne do të jetë në gjendje për të prodhuar këtë fundjavë apo javën tjetër

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Well ... Ne tashmë gjeti disa bugs në API të tyre të ri, kështu që përsëri - ne nuk e dimë se kur do të vijë release. Në këtë moment vargjeve përkthimi thyen vlerat URL koduara dhe nuk është në përputhje me zgjidhjen e mëparshëm. Ne jemi duke pritur për përgjigje nga ofruesi.

Anëtar
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    31

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Well ... Ne tashmë gjeti disa bugs në API e tyre të ri
    Yandex API?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Nuk ka në SDL BeGlobal. Kjo është një i cili është na mban. Nëse çështjet nuk do të zgjidhet së shpejti, ne do të nxjerrë pa SDL BeGlobal dhe shtoni atë më vonë, kur ajo do të jetë pa bugs.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne morëm konfirmimin se SDL BeGlobal fiksuar tashmë çështje ne gjetura Nëse nuk ka çështje të reja do të vijnë, ne do të jetë në gjendje për të prodhuar këtë javë

Faqe 2 e 2 FirstI parë 12

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •