I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 2 FirstI parë 12
Results 11 te 19 e 19

Thread: Fresh not install Working Pas Integrimit Me versionin e fundit të vBulletin

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Unë nuk shoh probleme me përcjellime. Lidhje që ju keni dhënë, duke lëvizur më të http://mymodeltalk.com/jobs/de/model-castings-acting-auditions-texas/1157232-female-model-21-for-gpa-golf-tournament.html.
    A jeni duke e testuar atë si ju jeni regjistruar?
    Ju lutem, jepni një shembull të një pasakta përcjellëse.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Pa përgjigje - konsiderohet çështja është zhdukur. Nëse jo ju lutem shkruani këtu.

Anëtar
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Vend
    Atlanta
    Postime
    39

Quote Postimi origjinal është bërë nga Marcin Kalak View Post
    Pa përgjigje - konsiderohet çështja është zhdukur. Nëse jo ju lutem shkruani këtu.
    Po unë jam ende ka probleme dhe me të vërtetë do të appreaciate se nëse ju mund të marrë një sy vetes. Unë u përpoq për të reaguar, pasi u ktheva nga pushimet dhe faqja e juaj është poshtë. Kurdo që të zgjidhni një gjuhë dhe përpjekje për stërvitje poshtë në një post që pas përcjellëse për asgjë. Për shembull: http://mymodeltalk.com/jobs/ru/models/1162426-a.html përcjellëse të http://mymodeltalk.com/jobs/ru/model...t_delay0x.html.

Gjithashtu ikonat forum nuk tregojnë, por href baza është e saktë. Unë e kam bërë instalimin katër herë pa dobi dhe kanë qenë duke u përpjekur për të rregulluar këtë për katër muaj tani. Unë nuk kam marrë me të vërtetë ndihmë nga mbështetjen tuaj. Keq ... Google është në rënie të rangut tim në rezultatet e kërkimit për shkak të përcjellime dhe lidhjet e këqija.

NUK lumtur në të gjitha. Duket si një shërbim të vërtetë, mbështetjen e teknologjisë do të dëshironi të shikoni faqen e internetit, dhe instalimin për veten e tyre.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Unë e shoh çështjen dhe për të punuar në një fix.
    Fundit edituar nga Marcin Kalak; 23-05-1322:01.

Anëtar
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Vend
    Atlanta
    Postime
    39

Falemnderit. Thanks so much. Besoni mua e saj një çështje frustruese për mua që të merren me të.
    Bëj apprecia TE përpjekjet tuaja.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Ju keni një konflikt me plugin sepse nuk ngarkesës vBET global_complete hook.
    I kontrolluar këtë konflikt duke ndryshuar në AdminCP->Plugins & Produktet->Menaxher Plugin->vB Ndërmarrje Përkthyes global_complete urdhërojë ekzekutimin me 1 dhe kjo goditje filloi të punojë. Hook duhet të jenë mënyrë e madhe ekzekutimit të punojnë mirë, por për shkak se pasi ka një konflikt me një tjetër plugin.
    Mundohuni të fikur plugins të tjera deri në vBET global_complete hook do të funksionoj në rregull (Për të kontrolluar këtë, kthehet në AdminCP->vBET->Opsione të Përkthimit->Përkthimi kohë përgjigje dhe të shohim nëse në faqen e ven në krye Përkthimi përgjigje kohë). Për të disable plugins të shkuar në AdminCP-> Plugins & Products-> Menaxho Produkte dhe zgjidhni disable plugin e duhur.
    Kur ju të identifikuar se plugin bën problemin ne jemi të lumtur për të ju ndihmuar në zgjidhjen e konfliktit.

Anëtar
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Vend
    Atlanta
    Postime
    39

Do të bëni, ju keni një listë të plugins të identifikuara tashmë të papajtueshme? Vetëm kurioz.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Ne nuk kemi një listë të plugins të papajtueshme, sepse ne të përpiqemi për të zgjidhur çështjet e plugins të integrimit. Disa shembuj të zgjidhjeve të tilla është e vendosur në: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Faqe 2 e 2 FirstI parë 12

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •