Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12
Tulemused 11 kuni 19 kohta 19

Thread: Värske Install ei tööta pärast integratsiooni uusima versiooni VBSEO

Banned

Ma ei näe probleeme ümbersuunamised. Lingid, mida olete andnud, liiguvad mind http://mymodeltalk.com/Jobs/de/Model-Castings-Acting-Auditions-Texas/1157232-female-Model-21-for-GPA-Golf-Tournament.html.
    Kas te katsetamine seda kui sa oled sisse loginud?
    Palun andke näiteks vale suunata.

Banned

Vastust - käsitleda küsimust on kadunud. Kui see ei ole Palun kirjutage siia.

Liige

Quote Algselt postitas Marcin Kalak View Post
    Jah ma olen endiselt on probleeme ja oleks tõesti appreaciate kui sa võiks heita ennast. Üritasin vastata pärast seda, kui ma tagasi puhkust ja teie sait on maas. Valige keel ja püüda arvesse ametikohale süvitsi sellele ametikohale redirects midagi. Näiteks: http://mymodeltalk.com/Jobs/ru/Models/1162426-a.html suunab http://mymodeltalk.com/Jobs/ru/Model...t_delay0x.html.

Ka Foorum ikoonid ei Näita, kuid base href on õigesti seadistatud. Olen teinud neli korda tulutuks paigaldus ja olen püüdnud seda neli kuud nüüd parandada. Ma tõesti ei ole saanud abi oma toetust. Hullem... Google on kukutades minu hinne otsingutulemuste redirects ja halb linke.

ÜLDSE EI OLE RAHUL. Tundub, et tõeline tech support service tahaks kontrollida saidi ja paigaldamise ise.

Banned

Ma näen probleemi ja töö kohta määrata.
    Viimati muutis Marcin Kalak; 23-05-13 juures 22:01.

Liige

Aitäh. Tänu nii palju. Uskuge mind see on masendav küsimus minu jaoks, et toime tulla.
    Ma ei apprecia te oma jõupingutusi.

Banned

Teil on plugin vastuolu, sest see ei koorma vBET global_complete konks.
    Ma kontrollisin seda konflikti poolt muutuvad AdminCP->Pluginaid & Tooted->Plugin Manager->vB Enterprise Tõlkija global_complete täitmine 1 ja see konks, et hakkas tööle. Konks peab olema suurem täitmine selleks, et töö hästi, aga kuna pärast võttes vastuollu teise plugin.
    Proovi välja lülitada muud pluginad kuni vBET global_complete konks töötab õigesti (selle kontrollimiseks sisse lülitada ning AdminCP->vBET->Tõlge Options->Tõlge reageerimisaeg ja vaata kui leht kuvatakse ülaosas ning Tõlge reaktsiooniaeg). Blokeerimiseks minge plugins AdminCP -> Plugins & tooted -> toodete haldamine ja valige Keela sobiv plugin.
    Kui te tuvastate et plugin teeb probleem meil on hea meel, et aidata teil lahendada konflikti.

Liige

Teen, kas teil on juba tuvastatud kokkusobimatu pluginad loetelu? Lihtsalt uudishimulik.

Banned

Me ei ole vastuolus pluginad loetelu, sest me püüame lahendada integratsiooni plugins. Mõned näited selliste lahenduste asub aadressil: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html.

Banned

Leht 2 kohta 2 FirstEsimene 12

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •