I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: Recommended hosting

Banned
    Antarësuar
    Mar 2013
    Postime
    1

Default Recommended hosting

Para se të bleni vBET unë dua të jenë të sigurt se nuk ekziston ndonjë çështje me kompaninë e hosting. Me kërkesën time biletave, një nga ofruesit kryesorë vBulletin hosting përgjigj: "vBET nuk është me të vërtetë të vërtetë i përshtatshëm për një aplikim të përbashkët ... Për disa arsye." Unë nuk e mjaft të kuptojnë se çfarë do të thotë. Mund të më sugjeroni ndonjë vBulletin besueshëm hosting provider që nuk kanë probleme me vBET?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hello. Ne nuk do të bëjë shpallje për çdo ofrues hosting. Nuk është shumë e ofruesve në treg të cilët do të jenë të përshtatshme. Gjithashtu, pyetja nuk është në lidhje me vBET, por rreth vBulletin, kështu që do të jetë më mirë të pyesni ekipin vBulletin. Nëse ju dëshironi ne mund të ju PM kompani që është ofruesi tonë. Akoma ne nuk mendojmë se një ynë është një më të mirë dhe kanë të ofrojë më mirë. Ajo gjithashtu nuk do të thotë se ofruesi tonë është e keqe. Thjesht ne fokusohemi në zhvillimin e produktit tonë jo në krahasimin hosting kompanive.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •