Kjo nuk është çështje vBET më. Si ju ka shkruajtur Google merr atë nga burimet e veta - vBET nuk është gjeneruar lidhje të tilla më (në qoftë se ju të gjeni të ka - ju lutem vini re se dhe ne do të korrigjuar atë, por siç e dimë tani këtë çështje është zgjidhur).
Dhe flamujt janë të sakta - në këtë link ja është gjuha dhe pjesa tjetër është trajtuar si URL normale, kështu që sv është directory vetëm, që është arsyeja pse ajo është e përfshirë aty.
Ju duhet të shkoni në. Dosjen tuaj htaccess dhe shtoni rregull që do të përcjellim të gjitha këto kërkesa për të kërkuar me kodin e vetme lang. Pas një kohe Google do update it dhe çështje do të jetë zhdukur.
Këtu është rregull i tillë (nuk testuar nga viti në URLs tonë forum nuk është i punësuar):
Code:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ http://%{HTTP_HOST}/$1/$3 [L,R=301]
Ju lutem shtoni para rregullat vBET dhe provë atë menjëherë. Pas disa kohë (në Google ajo mund të jetë deri në disa muaj), ky rregull nuk do të jetë e nevojshme më kështu që ju do të jetë në gjendje të komentojnë atë dhe të shohim lëshon të kthehet apo jo.
Le ta dinë se e bën këtë është duke punuar