To nije vBET problem više. Kao što je napisao Google je potrebno iz vlastitih izvora - vBET ne generira takve linkove više (ako vam to ne - molimo imajte na umu, a mi ćemo to ispraviti, ali kao što sada znamo ovo pitanje je riješeno).
A zastave su ispravni - na ovom linku ja je jezik, a ostatak se tretira kao normalni URL-a, tako da sv je samo imenik, to je razlog zašto je uključena tamo.
Morate ići na. Htaccess datoteku i dodati pravilo koje će preusmjeriti sve takve zahtjeve na zahtjev s jednim lang koda. Nakon nekog vremena Google će ga ažurirati i problem će nestati.
Ovdje je takva pravila (nije testirano jer na našem forumu, kao URL-ovi ne rade):
Code:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ http://%{HTTP_HOST}/$1/$3 [L,R=301]
Molimo ga dodati prije vBET pravila i test it odmah. Nakon nekih ljudi, dok (u Google to može biti i do nekoliko mjeseci), ovo pravilo neće biti potrebno više tako da ćete ga moći komentirati i vidjeti ne pitanje vraća ili ne.
Javite nam se to radi