I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Error page translator

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    75

Default Error page translator

Text automatically translated from: German to: Albanian
    Translated text
    Unë kam gjetur një gabim.

Kur unë shoh në një faqe në anglisht dhe pastaj në një post në besim, të cilat përdoruesi ka shkruar në një gjuhë tjetër, ai është përkthyer në gjuhën me të vërtetë, por në qoftë se unë dua të shikoni në postin e tij origjinale, pastaj përsëri kjo është përkthyer në një gjuhë tjetër.

(Gjuha origjinale gjermane e forumit është: 2-Wheel-Planet - Alles rund um das von Tuning Zweirädern)
    Original text

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutem zgjidhni këtë post për të redaktuar dhe shohim përmbajtjen origjinale. Shumica e ndoshta përdorues shkroi atë në gjuhën angleze dhe i tha se ajo është në gjuhë tjetër. Në rast të tillë vetëm për të hequr lang BBCode.

Gjithashtu ajo që është vendosjen tuaj për zbulimin e gjuhës?

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    75

Text automatically translated from: German to: Albanian
    Translated text
    Pra, ai ka treguar definitivisht në gjuhën Shkruar në rusisht.

Ku mund ta gjej qëndrimin ndaj njohjes së gjuhës?
    Original text

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Na vjen keq për t'iu përgjigjur kaq vonë - unë kam të humbasë këtë post disi. I found it kontrolluar statuse të rasteve të vjetra. Supozojmë keni gjetur atë vetë, sepse ju nuk e kërkoni përsëri. Vetëm në rast se ju lutem vini re se zbulimet gjuha opsion është në 'Google' seksionin e opsioneve vBET.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •