I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: Shpenzimet vBET dhe kontrollin e qasjes

Banned
    Antarësuar
    Korrik 2012
    Postime
    1

Default Shpenzimet vBET dhe kontrollin e qasjes

Unë po të shoh ju jeni duke mbështetur motorët e mëposhtme përkthimit:
    Google Translation API v2, Microsoft Translation API, Apertium Translation API

Kam gjetur strukturën e çmimeve për Google, por jo 2 tjetrin. Do të ju ndodh që të ketë lidhje me strukturën e tyre çmimi nivele?

Gjithashtu mund të kontrollojë qasjen në vBET nëpërmjet grupet e përdoruesit? Unë do të doja të caktojë grupet e përdoruesit që mund të përdorin vBET duke mos lejuar të gjithë dhe nëna e tyre të përdorin atë.

TIA

Edit: Gjithashtu është e mundur për të ofruar vBET vetëm në forume specifike dhe nuk e gjithë faqja e internetit?
    Fundit edituar nga 1QuickSI; 10-09-1213:34. Arsyeja: Quesiton shtesë

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Microsoft mund të përdoret në versionin e lirë (me limitet mujore) ose paguar një të tillë. Apertium është i lirë - ende ajo nuk i mbështet të gjitha çiftet gjuhë dhe duhet të trajtohet si mbështetje (për të ulur kostot).
    Për detaje ju lutem shikoni këtu Microsoft: Microsoft Translator | Windows-kaltra Marketplace

Në këtë moment ju mund të zgjidhni të cilat gjuhë janë të mbështetura për mysafirët dhe të cilat një për përdoruesit është në Anglisht. Nuk ka asnjë shtesë në konfigurimin grup.

Ju mund të kufizojë cilat pjesë të forumit tuaj do të përkthehen duke përdorur filtrin URL - shih këtu për detaje: http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html

Nëse keni ndonjë pyetje të tjera - ju lutem vetëm pyesni

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •