Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 2 з 2

Тэма: vBet выдаткаў і кантролю доступу

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Ліпеня 2012
    Паведамленняў
    1

Default vBet выдаткаў і кантролю доступу

Я бачу, вы ў цяперашні час падтрымлівае наступныя рухавікі перакладзе:
    Перакладчык Google API v2, Microsoft Пераклад API, Apertium Пераклад API

Я выявіў, што структура цэнаўтварэння для Google, але не іншыя 2. Вы, аказваецца, ёсць спасылкі на іх шматузроўневай структуры цэны?

Таксама можна кантраляваць доступ да vBet праз групы карыстальнікаў? Я б хацеў, каб прызначаць групам карыстальнікаў, якія могуць выкарыстоўваць vBet такім чынам, не дазваляючы кожнаму і маці іх выкарыстоўваць.

TIA

Edit: Таксама можна прапанаваць vBet толькі на спецыяльных форумах, а не па ўсім сайту?
    Апошні раз рэдагавалася 1QuickSI; 10-09-12 у 13:34. Прычына: Дадатковыя quesiton

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Microsoft можа быць выкарыстаны ў бясплатнай версіі (з штомесячнай межы) або выплачаныя адзін. Apertium бясплатна - да гэтага часу ён не падтрымлівае ўсе мовы пары і павінны разглядацца як падтрымка (для зніжэння выдаткаў).
    Для атрымання дадатковай інфармацыі Microsoft см. тут: Microsoft Translator | Windows Azure Marketplace

У гэты момант вы можаце выбраць, якія мовы падтрымліваюцца для гасцей, а які для зарэгістраваных карыстальнікаў. Там няма дадатковай канфігурацыі ў групе.

Вы можаце абмежаваць, якія часткі вашага форуму будуць перакладзены з дапамогай фільтра URL - падрабязнасці гл тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html

Калі ў Вас узніклі дадатковыя пытанні - калі ласка, проста спытаць

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •