I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Përkthime Manual: Si të redaktoni / përkthejnë tekstin, se mos brenda në faqen e trupit?

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Default Përkthime Manual: Si të redaktoni / përkthejnë tekstin, se mos brenda në faqen e trupit?

Hi guys

Për të redaktuar / përkthejnë tekstin me dorë, duke zgjedhur dhe duke klikuar butonin Redakto, brenda faqen e trupit

Por si për të redaktuar tekstin qe jo brenda faqes trupit, si URL, titullin, përshkrimin, fjalë kyçe, etj?
    nëse është e nevojshme, ne mund të modifikoni direkt në phpMyAdmin shumë, vetëm le të na tregoni se cili tryezë dhe si

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Në këtë moment përkthimet manual mbështet vetëm teksti i dukshëm në faqen. Ne do të shtojmë më shumë karakteristika për atë në të ardhmen
    Nëse ju dëshironi të redaktoni atë në bazën e të dhënave, atëherë ju keni atë në tabelë e cila fillon nga emri vbenterprisetranslator_cache_
    Pasi që ju keni në tryezë emrin kodin gjuhën (të cilën ajo është e përkthyer). për çdo langiage ju keni 3 tavolina si:
    Code:
    vbenterprisetranslator_cache_pl
    vbenterprisetranslator_cache_medium_pl
    vbenterprisetranslator_cache_short_pl
    Përkthimet janë ndarë atje në bazë të gjatësisë së tekstit origjinal.

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Djema Good News, unë tashmë kanë një dredhi për të redaktuar / përkthejë titullin e faqe, përshkrimin meta, meta keywords

mashtrim është shumë e thjeshtë, vetëm të shtoni / kopjuar titullin, përshkrimin meta faqe, Meta Keywords, kudo në faqen e trupit shumë, kështu që ne mund të manualisht redaktuar atë

për shembull, vetëm të shtoni kodin më poshtë në shabllonin showthread, para se të kodit trupit fund </ body>

<if condition="$_REQUEST['language'] DHE is_member_of($bbuserinfo, 6)">
    $ Thread [title] condition="$pagenumber> <if 1 "> - <phrase 1="$pagenumber"> $ vbphrase [page_x] </ fraza> </ if> - $ vboptions [bbtitle]
    <br>

condition="$pagenumber> <if 1 "> <phrase 1="$pagenumber"> $ vbphrase [page_x] </ shprehja> - </ në qoftë se> $ threadinfo [Titulli] $ foruminfo [title_clean]
    <br>

$ Threadinfo [title], $ keywords vboptions []
    <br>
    </ Nëse>

dhe ju tashmë në gjendje për të redaktuar / manual përkthejnë titullin thread, përshkrimin meta, me fjalë kyçe meta, në fund të faqes tuaj
    thats it i duan për të ndarë

por unë ende nuk mund të redaktoni / url ndryshuar, nuk është url përkthyer ende, nëse jeni duke përdorur vBulletin.
    E vbseo ndryshueshme të thirrjes aktuale faqe url në template është $_SERVER[VBSEO_URI] (tashmë në kërkim në këtë variabël vbseo.com para)

i provuar shtoni këtë mashtrim si më sipër:

$ _SERVER [VBSEO_URI]
    <br>

ose

http://domain.com/ $ _SERVER [VBSEO_URI]
    <br>

ose

http://domain.com/es $ _SERVER [VBSEO_URI]
    <br>
    variabël është duke punuar treguar aktual url vBulletin faqe, dhe unë mund të redaktoni manual atë dhe ruajtur e saj,
    por url thread në shiritin e adresave ende nuk ka ndryshuar, tashmë e provuar ringarkoni faqen ose hapni url përkthyer në trup, por ende përcjellim përsëri në url origjinal

nëse keni propozim se si të bëjë url përkthyer / ndryshuar, ju lutem jepni ide, për të bërë këtë të përsosur

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Përkthime URL ju nuk punojnë jashtë në këtë mënyrë, sepse URL shkon transformime shtesë që nuk janë marrë parasysh për tekst normal dhe ndryshimi që vjen si një tekst normale nuk është gjetur në cache.
    Ne jemi duke punuar në përmirësimin e propozuar nga ju. Ju lutemi të jenë të durueshëm. Ne nuk jemi në gjendje të përshkruajnë atë si një doze - ndër të tjera për shkak se ajo është ende në zhvillim.
    Unë ju falënderoj për sugjerimet tuaja, ne do të duhet të përfitojnë.
    Fundit edituar nga Marcin Kalak; 04-10-1219:32.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •