Важно: Оваа страница е користење на колачиња (cookies). Со користење на овој веб-сајт без исклучување на колачиња во прелистувачот, значи дека се согласувате за негово користење.
Купи сега! Карактеристики Превземања

Заработи со нас!

Ако сакате да почнете да заработуваат пари со vBET приклучат на Affiliate програмата.
Резултати 1 да 3 на 3

Тема: Што ќе предизвика објавувањето на знамиња * не * да се прикаже?

Default Што ќе предизвика објавувањето на знамиња * не * да се прикаже?

Јас сум водење vBulletin V4.2PL2 и vBET 4.4.6.

Јас мислам * * Сум работел околу мојата прокси проблем, претставата е бавен, но на крајот таа ќе се претвори страница ако кликнете на еден од знамиња на врвот.

I * не * го видиш нормална јазик знамиња на работи сепак. Се сомневам амбиент, но по случува во текот моите опции неколку пати, не можам да најдам она што јас погрешно се постави за да го вклучите овие OFF.

Помош!

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Здраво. Ве молиме забележете дека претставата е подобро кога кешот е исполнет. Во овој момент вашиот сервер мора да се чека за нови преводи додека не се врати од обезбедувач на преведувачки услуги - кога тие се кеширани тоа е многу побрзо

Во врска со прашањето - Што сакаш да кажеш со нормална знамиња? Сите знамиња поставувања ќе се најдат во Admin CP -> ставката -> знамињата. Постои опција за паѓачко мени и за знамиња по ред (можеби оние кои се нормално) - така локација за оние кои се во ред е поставен од страна на параметарот Знамиња Место.

Ве молиме кажете го тоа им помогне на

Michał Podbielski (vBET персонал) vBET's Avatar
    Зачленет
    Октомври 2009
    Мислења
    3,037

Нема одговор - се смета за прашање е нема. Ако не пишете во оваа тема

Тагови за оваа тема

Правила на пишување

• Можете може да не да отвораш нови теми
  • Можете може да не да испраќате мислења
  • Можете може да не да вршите прикачувања