I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 5 e 5

Thread: Para se të rinovuar patentën time unë do të doja disa përgjigje.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Default Para se të rinovuar patentën time unë do të doja disa përgjigje.

A Përditësimet e reja vBET natively (nga kutia) të mbështetur vBuletin 3.6.12 ose duhet një nga anëtarët e ekipeve të mbështetjes ose të supozojmë diçka mod për të marrë atë për të punuar?
    Fala

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

vBET mbështet të fundit njoftime vBulletin. Produkti ynë është gjithashtu përputhje me KE me çdo lirimin e vBulletin, por ekziston mundësia që disa integrimi shtesë do të jetë e nevojshme kur përmirësimin vBulletin për disa versione të moshuar

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Mund të bëj atë vetë? A ka një udhëzues?

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Dhe si e bën punën e paguar api2, Microsoft etj? Është e gjitha vetë shpjegues?

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Mund të bëj atë vetë? A ka një udhëzues?
    Shumica e ndoshta ju nuk do të duhet asgjë në të gjitha - Por unë nuk mund të ju siguroj për këtë. Megjithatë, në qoftë se ndonjë gabim paraqitet ne do t'ju ndihmojë dhe do t'ju udhëheq

Dhe si e bën punën e paguar api2, Microsoft etj? Është e gjitha vetë shpjegues?
    Ju vetëm do të duhet për të lëvizur (e re hapur) në llogari Microst Server Azure - edhe ju mund të hyni në me ju vjetër id MSN, dhe të regjistrohen Aplikimi ri + regjistroheni për Microsoft Translation API

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •