Një nga stafi ynë ka vënë re bug në vijim:
Hope theres a fix!Çdo herë që unë shkoj dhe fizikisht hequr një blog post, gjuha automatikisht ndryshon në suedisht.
Një nga stafi ynë ka vënë re bug në vijim:
Hope theres a fix!Çdo herë që unë shkoj dhe fizikisht hequr një blog post, gjuha automatikisht ndryshon në suedisht.
Ne mund të hetojë atë. Çështja është se bloget nuk janë të mbështetura zyrtarisht nga vBET, pasi ato nuk janë pjesë e funksionalitetit vBulletin vendas dhe të kërkojë të paguar add. Ne mund të hetojë atë "në vend", - ne kemi nevojë për qasje në forum që mbështesin blogs të jetë në gjendje për të kontrolluar atë dhe korrigjuar atë.
Pra mund të ju japin me kodin në mënyrë që blogs nuk do të marrë përkthyer në të gjitha?
Në këtë moment, ne nuk merremi me blogs në të gjitha. Të ketë ndonjë mbështetje në këtë fushë ju duhet të na japin mjedisit ku blogs janë të mbështetura, sepse ajo nuk është vendas vB funksionalitetin dhe kërkon ad paguar.
Pasi të bërë unë do PM ju informacion të hyni brënda etj
Kjo është zgjidhje e madhe për Le të ju ndihmojë
Është kjo çështje është ende aktiv nje? Ne kemi bërë ndryshime të mëdha në redirection, por nuk mund të testuar këtë një - vB 3.x nuk e mbështesin Blogging më dhe ne nuk mund të marrë licencë. Sp qira na tregoni se nuk ti ende ekzistojnë ose ajo mund të jetë e mbyllur.
Pa përgjigje - çështje e mbyllur. Do të rihapet në rast nevoje.