I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 13

Thread: Ende duke përkthime bosh

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Default Ende duke përkthime bosh

Hi unë mendova se publikimin e fundit e vBET ishte menduar për të lënë teksti origjinal në vend, nëse një përkthim nuk mund të jetë bërë? unë jam ende duke marrë bosh përkthime Parathënie

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Hi
    VBET i fundit është bërë në mënyrë që të mos tregojnë faqe bosh të përkthimit.
    Në linkun që ju keni dhënë mua të shoh tekstin papërkthyera - nuk e bosh, dhe në qoftë se unë të përkthejnë atë në Gjermani kjo duket të jetë duke punuar
    Gjithashtu vBET do të tregojë tekstin origjinal vetëm nëse ofruesi përkthimi do të kthehet gabim kufi, por në qoftë se ju keni gabime të tjera dmth kyç të keq ju do të shihni faqet bosh të përkthimit.
    Ju lutem nëse kjo ndodhë teste të kandidojë për ofruesit dhe më tregoni rezultatet

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Përkthimi është se në qoftë se unë klikoni arrow për të treguar tekstin origjinal, por vetëm bosh në kuti, unë kam instaluar vBET fundit.

EDIT: Është përkthyer tani, por unë kam pasur një pakice prej tyre, sidomos nëse poster ka zgjedhur gjuhën e tyre post si nuk është anglishtja, por pastaj postuar në anglisht kuti mbetet bosh, por dropdown për tekstin origjinal tregon tekstin qe ndodhet ne englsh.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Unë kam qenë nën përshtypjen se në qoftë se kufijtë që u goditën pas do të tregoj tekstin origjinal kështu që unë nuk duhet të shihni një kuti bosh unë gjithmonë duhet të shihni gjuhën origjinale?

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Po, nëse arrihen kufijtë që ju kurrë nuk duhet të shikoni ndonjë gjë bosh, vetëm teksti papërkthyer.
    Ju lutem mund të:
    -Të më tregoni URL e saktë ku gabimi duket
    -Drejtuar provë për të parë nëse rquest për përkthime API është ok
    -Nëse çdo gjë duket të jetë në rregull, ju lutem shikoni konfigurimin tuaj
    -Edhe nëse kjo nuk ndihmon, ju lutem provoni për të reupload të gjitha dosjet vBET - NUK reinstall produkt reupload vetëm të gjitha dosjet -> nëse ka pasur ndonjë ndryshim shtese në dosjet tuaja ju do të keni për të bërë atë përsëri

Nëse kjo nuk do të jetë e dobishme unë do të duhet të kontrolloni atë në vend

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

kur unë shoh një tjetër unë do të ju pikë në url, unë nuk kam ndryshuar ndonjë konfigurim tjetër përveç cache Vizitues (shkurtuar kohën kur ata ishin duke marrë një pamje që nuk kanë ndonjë styling css për disa arsye, kur është koha cache gjatë), unë nuk kam ndryshuar ndonjë fotografi të tjera përveç atyre udhëzuar në README installion.

Unë kam 3 çelësat, Google API v1, v2 Google dhe Microsoft, por me të vërtetë, në qoftë API nuk është duke punuar ajo duhet të veprojë si në qoftë se nuk kishte pasur asnjë përkthim dhe të lënë tekstin origjinal në vend, kështu API nuk do të jetë një çështje e .

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Unë kam 3 çelësat, Google API v1, v2 Google dhe Microsoft, por me të vërtetë, në qoftë API nuk është duke punuar ajo duhet të veprojë si në qoftë se nuk kishte pasur asnjë përkthim dhe të lënë tekstin origjinal në vend, kështu API nuk do të jetë një çështje e .

Tani ne do të duhet të prisni deri sa ju tregoni mua url - pa kjo është e pamundur për mua të me mend se çfarë ka ndodhur
    Fundit edituar nga r.dziadusz; 02-12-1112:17.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Unë e kam instaluar të fundit vBET dhe ende marrjen bosh http://www.thecodecage.com/forumz/in...post1054992513 kufijtë API janë arritur, por titulli bosh ... etj

Ju lutem shikoni pics!
    Pics hmmm 187kb dhe nuk mund të postoni ato këtu në mënyrë që ata janë në web faqen time:
    http://www.thecodecage.com/blanktitle.png
    http://www.thecodecage.com/nocontent.png

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Nëse ju jeni të sigurt që ju keni ngarkuar të gjitha dosjet e nevojshme, upgrated produkt vBET në admincp, dhe bëri gjithçka fotografi botimet saktë (nuk ka asnjë botim shtesë të nevojshme, vetëm ato pas fillim shumë e përdorur vBET)

Të jetë i sigurt se si duket, unë do të duhet të chceck atë në vend, kështu që ju lutem mund PM qasje të dhënat tuaja: ftp dhe admicp

Tani për tani unë mund të imagjinohet një arsye possibile:
    Një nga API përkthimit që ju përdorni është e thyer - çelësi i gabuar, një problem tjetër - don, t di atë ende, dhe kështu, kur vBET automatikisht kaloni në se një - API thyer, nuk marrin tekst transated, apo "kufij arritur" informacion, kështu që nuk mund të kaloni atë për përkthyes bedel = lënë tekstin utranslated

Siç thashë: ju lutem teste të drejtuar dhe më tregoni rezultatet Testet

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Unë kam pm'd ju testet aktuale dhe detajet qasje, unë nuk jam i ri në drejtimin e forumeve dhe definitivisht kanë ngarkuar dhe overwritten të gjitha dosjet dhe të importuara me prishësh produkt, dhe si kam deklaruar kufij janë arritur, por teksti ende bosh këtu Josemaria

Çdo ndryshim të tjerë u bërë më parë në dosjet AlbaForum dhe. Htaccess.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •